Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #4449 Szerintem amíg van egy jó rankrendszer, ami biztosítja, hogy a szintednek megfelelő ellenfelet kapj, addig tökmindegy, hogy miért kell/lehet fizetni.
Ez mondjuk jelenleg nem teljesen igaz a winfarmerek miatt, de ha kimozdul az ember rank20ról, ami azért semmiképp sem nevezhető pay2winnek, akkor már igazzá válik.
A probléma megoldása meg annyi lenne, hogy minden hónapban a legendek egy általuk választott vagy akár random vagy akár a legend szintet meglépő hőst megkaphatnának goldenben, továbbmegyek 500 winért ne is járjon golden hős. Ez egyrészt megoldaná a winfarmolást, másrészt motiválna arra, hogy több hónapban is legend legyél.
Esetleg súlyozhatnák a golden herohoz szükséges pontok számát azzal, hogy milyen rankod van. Drasztikusan. 1 pont járna rank20 és alatta és mondjuk rank10-nél már 15 pont, legendnél meg 40 (és közte elosztva) összesen pedig kéne 5000 pont.
Vagy a ranklépésnél járna bónusz, szezononként egyszer.
A lényeg, hogy valahogy a progresst kéne jutalmazniuk és nem a zsíros hátsót. :)
Na mindegy, elkalandoztam... szóval szerintem a játék gondoskodik arról, hogy bármilyen decked is van, Hozzád hasonló ellenfeleket kapj és innentől kezdve nincs miről beszélni.
Aki meg legendet az játsszon sokat vagy költsön rá pénzt, tökmindegy, mert egyik módszerrel se lesz legend, ha nem tanul meg normálisan játszani, azt pedig nem lehet pénzért kapni. Láttunk már minden classból freetoplay legendet, de tehetségtelen játékost az összes golden legendary birtokában legenddé válni nem (hacsaknem befizetett egy boostra :D )...