• SZUsszan
    Nem azt mondtam, hogy nincs szerencse faktor, hanem azt, hogy lényegesen kisebb.

Nekem főleg azzal lett tele a tököm, hogy kinyomok egy 4 spellpoweres arcane missilet és amikor leathal lenne, 1 sem sebzi a másik hőst, amikor meg ő a leathal valami nagypufival, kevés hp-n, akkor nem képes belesebezni a lényébe.

A nyamvadt összes random faktora miatt utáltam meg, hogy nekem mindig 2-t sebzett kb. a lightning storm a 3-as életű hordába, ellenem meg bedobja a 3-akat. A késdobáló is simán az egyes életű fontosabb lényeimet sebzi, az enyém meg össze-vissza.

A normálisabb kártyajátékokban ilyen nincs. Mindent te határozol meg, a szerencse csak az eléd kerülő paklik és a laphúzásodon múlik.

Olyan pakli nincs, ami minden ellenfél ellen jó. Ezt le kell nyelni. Olyan viszont van, hogy zseniális játékos szerencsés laphúzással szar paklival nyer, meg béna játékos szar húzással jó paklival veszít. De ez ritka. Ha jó paklit csinálsz és az ellenfeled nem ellenpaklival játszik, akkor szarrá fogod verni, ha TE nem bénázol sokat és normálisan húzol.

Nem kell folyamatosan top deckelni, mint ami kb. ehhez a szarhoz kell. Jaj, csak most jöjjön a Leroy, jaj most jöjjön a flame strike, hol az a qrva hexem!