40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #4422 Token druidnak jó, egy a közepesnél kicsit jobb handdel el tudod lepni vele az egész boardot, de sajnos az aoe nagyon veszélyes rá. -
hawkie22 #4421 Hehe, ma vettem 3 paklit goldból, mondom, úgyis ritkábban játszom az utóbbi idöben, minek tartogassam. :) A hét elején legyártottam egy Jaraxxust a Lock paklimhoz, erre ma mit nyitottam a 2. pakliból? Hát persze, hogy Jaxx-t. :D Sebaj, legalább a dust jó lesz valamire. -
Szia! Ilidian nekem is megvan, de sajnos a kis segge (7/5) miatt és a védetlensége miatt nem túl népszerű, a gyenge legendások között tartják számon. Nem törtem be, hátha egyszer majd kap egy kis buffot, de bizony néha ott van a késztetés, hogy be kellene törni... :)
Egy biztos, akkor éri meg kitenni, ha tudsz még utána letenni valamit, mert ha átadtad a kört az ellenfél rögtön leszedi ha tudja. -
Niflheim87 #4419 Hali.
Az imént nyertem meg ilidiant melyik deckbe lehet használni vagy bármiben jó? -
Negritis #4418 igenis sokat számít, ugyanis most 8 manából kiteszed 3x a leeroyt
viszont patch után nem fog menni mer 11 kéne a 3x lerakáshoz, és ugye ha "csak" 2x tudja kijátszani akkor nem lesz 20+ dmg és van lehetőséged tenni ellene
ettől függetlenül erős marad az tuti
pl a handlockban is eltűnik a leeroy+power overwhelming <- faceless kombó ami 20 dmg volt üres boardon -
Negritis #4417 http://www.hearthpwn.com/decks/102987-trumps-deck-wars-2-finale-token-druid
tessék, egy druid
cairne szerintem helyettesíthető más lappal is, sunwalker-sledge beltcher így elsőre
és esélyes hogy nem fut szarul
DE én pl hiába van egy egész jó handlockom, ha béna vagyok vele, sajnos meg kell szokni hogy ki hogy játszik melyik szinten és alkalmazkodni -
voros12 #4416 (y) -
Csokiturmix #4415 22-én de most, hogy 4 vagy 5 mana szerintem nem sokat fog számítani annál a kombónál. -
voros12 #4414 15 16 környéke.. és egy rugó most végzett ki leeroy-->ss-->leeroy-->ss-->leeroy, ÉS még ott volt egy quest advanter ami 10 dmg lett a végére.. mikor is jön az a leeroy nerf? nem ártana már mert ez is egy vicc
-
Csokiturmix #4413 Hol ragadtál le? -
voros12 #4412 Ez a ranked egy hatalmas vicc. 2 opció van, vagy lock és hunter rush decket csinálsz, VAGY craftolsz 4-5 legendaryt és kész. Ezek után ennyi a játék. -
Pio #4411 Nem tudom, hogy rajtam kívül követte-e valaki a DEck Wars második szezonját, hatalmas meccsek voltak, különös tekintettel Applejacked magáratalálására és Kungen irgalmatlanul nagy missplayeire.
Ezeket és sok egyebet tartalmaz ez a highlight:
-
fogd fel úgy, hogy a counter spell semlegesíti a kártyán levő szöveget (hasonlóan a silencehez). vagyis minden, ami a kártyán van szöveg, érvénytelen lesz. -
ksomogyi58gm, micsoda nevek :D -
Negritis #4408 -
Csokiturmix #4407 Ez igaz. -
Negritis #4406 relatív, de 1-2 esetet kivéve mindig a secret van előnyben
azért mert neked "trükközni" kell hogy kiderüljön melyik secrettel állsz szemben, pl ha nincs eldobható lényed , csak mondjuk vmi op pl ragna, akkor nem fogod lerakni mér üres boardra se mert ha mirror akkor cumi -
Csokiturmix #4405 Aha értem, kösz, bár szerintem ez így kicsit a varázslatot lejátszónak kedvez. -
Képzeld el úgy mint egy szalagot. Alapból ugye, kijátszod a soulfire-t az kerül előre a szalagon, és ha sekiresen castolod, akkor jön a lapdobás.
Nos ha van CounterSpell is, akkor a sorrend kicsit változik, mivel ugyanúgy első helyre kerül a soulfire, de a második helyre beékelődik a CounterSpell, ami semlegesíti. Így a lapdobás sem történik meg, mert nem volt sikeres a castolás. -
Csokiturmix #4403 Ok de attól még kijátszotta és a kijátszási feltételnek teljesülni kellene, az én elgondolásom szerint, lévén ha nem teljesül ki sem tudná játszani. -
mert a counter spell lényege, hogy semlegesíti a varázslatot -
Csokiturmix #4401 Igen, rosszul írtam de a kérdés továbbra is áll. -
Axan #4400 Mortal coilhoz nem kell lapot dobni, nem kevered véletlen a souil fire-vel? -
Negritis #4399 https://www.youtube.com/watch?v=aKyR43FRpcQ
nemtom volt-e ez linkelve már, de brutál jót nevettem :D -
Negritis #4398 kegyetlen jó :D -
Csokiturmix #4397 Ha nekem kint egy counter spell ellen mortal coilozik, akkor miért nem dob el egy lapot? -
Made my day :) -
Pio #4395 :DDD
-
SZUsszan #4394 Nem baj. Az sem érdekel, ha fixen 50% az esély.
Itt egy nagy rakás lapnak van ilyen random effektje. A többi kártyajátékban nem nagyon van pénzfeldobós hatásmechanizmusú lap. Ha meg igen, simán kihagyhatod a paklidból.
VTESt játszottam kb. 8 évig kisebb-nagyobb megszakításokkal. Volt benne pár lap, ami kockadobós, pénzfeldobós, kő-papír-ollóval eldöntős effektű volt. Azokat fun paklikba is csak nagy ritkán raktuk be. Versenypaklikba meg szinte kizárt volt.
MAGUSban mi is kinyírtunk majdnem egy baráti Bárdot, mert meggyulladt és a törpe pap fullos lemezpáncélban elhamarkodottan kimondta, hogy segít eloltani a tüzet, eltapossa a lángokat...
Utoljára szerkesztette: SZUsszan, 2014.09.18. 14:08:25 -
Negritis #4393 ne is mond, kezdő MAGUSosként tarkón csaptam a társam mert hülyeséget beszélt, erre 00-t dobtam -> kritikus ütés-> sebzésnek dobtam 6ot+3 az erőből és lényegében a halál szélére sodródott :D
azóta az egész gárda tanult a dologból és most már csak erő próbát dobunk ilyen esetben hogy van-e 2fp sebzés, de vicces volt :D
persze mikor utána jött a kocsmai kidobó, hogy rendet rakjon ott nem sikerült 25 fölé dobnom, hogy leüssem :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.09.18. 12:48:09 -
Negritis #4392 nem azt mondta hogy casualt játszik, hanem hogy casual módon, szóval keveset játszik
és nem az a baj, hogy szidod az rng-t, hanem hogy heti 2 nap erről szól
vagy a zoo-t szidot, vagy az rng-t, vagy hogy nincsenek meg a lapjaid de valami miatt mindig megy a QQ
írj le konkrét meccset vagy mittomén, ahol nem csak a 2 soros QQ-t olvassuk és könyebb lesz tolerálni
sztem kb mindenki fakadt már ki közülünk a fórumon, de kevesen csináljuk ezt sportként
Szusszan, ha esetleg megint lenne kedved tolni, a helyedbe én "felírnám", hogy mikor működik jól 1-1 spell és mikor nem
én is azt hittem ellenem van a játék, aztán pont a lightning storm sebzését kezdem felírni és kiderült hogy én vagyok a hülye és csak a rosszat veszem észre
kb 50x használtam és 130 találata volt, ebből 68 nagyobb és 62 kisebb sebzés
persze ha az 1 életesbe sebez 3at, az szívás, és itt még a "jó" elosztás is számít, de az rng az rng
én még mindig élvezem a játékot, de a napi Questeknél többet nem is játszok vele, majd ha kijön androidra akkor jön a világvéve :D -
SZUsszan #4391 Nem azt mondtam, hogy nincs szerencse faktor, hanem azt, hogy lényegesen kisebb.
Nekem főleg azzal lett tele a tököm, hogy kinyomok egy 4 spellpoweres arcane missilet és amikor leathal lenne, 1 sem sebzi a másik hőst, amikor meg ő a leathal valami nagypufival, kevés hp-n, akkor nem képes belesebezni a lényébe.
A nyamvadt összes random faktora miatt utáltam meg, hogy nekem mindig 2-t sebzett kb. a lightning storm a 3-as életű hordába, ellenem meg bedobja a 3-akat. A késdobáló is simán az egyes életű fontosabb lényeimet sebzi, az enyém meg össze-vissza.
A normálisabb kártyajátékokban ilyen nincs. Mindent te határozol meg, a szerencse csak az eléd kerülő paklik és a laphúzásodon múlik.
Olyan pakli nincs, ami minden ellenfél ellen jó. Ezt le kell nyelni. Olyan viszont van, hogy zseniális játékos szerencsés laphúzással szar paklival nyer, meg béna játékos szar húzással jó paklival veszít. De ez ritka. Ha jó paklit csinálsz és az ellenfeled nem ellenpaklival játszik, akkor szarrá fogod verni, ha TE nem bénázol sokat és normálisan húzol.
Nem kell folyamatosan top deckelni, mint ami kb. ehhez a szarhoz kell. Jaj, csak most jöjjön a Leroy, jaj most jöjjön a flame strike, hol az a qrva hexem! -
Jó választás! Ha sok zoo jön szembe, akkor reagálni kell és nem lesz gond. -
Niflheim87 #4389 Hát végülis a warrior top decket választottam Trump félét mivel ahoz már megvolt alex meg ragna csináltam egy baron-t meg egy hellscreamet mentem egyet nyertem is ment az adok kapok de ez ilyen is ez a pakli nemlehet az első pár körből win. -
Szerintem itt nézz körül. A kezdő oldalon középen vannak az éppen aktuális top deckek, amik az utóbbi időben jó rateinggel szerepelnek. Érdemes megnézni a deck menüben is herokra lebontva és rateing szerint sorba rendezve a deckeket, van pár régi de még most is jól működő deck. Bármit is választasz, arról nézz meg pár videót, és lehet érdemes lenne craftolás előtt belinkelni ide. -
Niflheim87 #4387 Hát warlockot a roguet mage de talán még a priestet se szeretem. ugyhogy a többi közül kellene valamit válasszak legendek közül ezek vannak meg: ragna,alex,deathwing, mondjuk vanpár giantom is sea,molten,mountain, de gondolom azok lockhoz jók leginkább. nost ennek tudatában várnám a további tanácsokat 3000 dustom van egy pöpec deckre csak tényleg teljesen tanácstalan vagyok. -
Ahhoz csinalj amivel szeretsz jatszani, olcso a hunter/warlock/talanshaman -
"A melyik deckkel játszak", az függ a lapkészlettől is, hiába mondom, hogy játssz controll warriort, ha nincs meg egy adag lapod.
A legendásak közül, Ragnaros, Leeroy, Cairne, Sylvanas, Harrison Jones (ezzel nem mindenki fog egyet érteni), Black Knight, Ysera, Alex jó szerintem a semleges részből. Jónak tartom a druid, a warrior, és paladin legendásokat. Bocs ha netán valamit kihagytam.
Személy szerint én Ragnaros, Leeroy, Sylvanas trióból választanék elsőnek, de ez megint attól függ, hogy mit szeretnél játszani, és ez is izlés kérdése. -
Niflheim87 #4384 Sziasztok! Összejött egy szép adag dustom de nemtudom mit csináljak belőle melyik deck az életképes mostanában vagy melyik legendary az ami hasznos és mindenképpen kell? -
Pio #4383 Akkor Neked való mém a Dice Shaming! :)