• csoszi87
    Tehát ha 1 olyan paklit akarsz ami arra épít, hogy erős minionokkal operál, és így tartod meg a board kontrolt, akkor amit én látok:
    Nincs early gamed. Ez 2 okból is probléma.
    Ellenfél teleszarja minionokkal az első 3 körét, amire te a 4. körben tudsz válaszolni 1 minionnal.
    Másik probléma, általában 1 miniont fogsz tudni ez miatt lerakni. Ritkán fog összejönni 6-7-8 körben, hogy 2-t is kiraksz, mert nem tudod kombinálni., vagy el kell használnod az egyik varázslatodat, és nem tudsz utána miniont játszani.
    Nordshire-al nem fogsz tudni 2 mannás minionokat leütni. Sunfurry-t gondolom nem akarod üresbe lerakni.
    Dancing Sword ok, elbánik 2db 3 mannás lappal, viszont vissza is húzatsz ellenféllel 1et. Értéket így nem nyersz vele.
    Van Frasered, miért nem cseréled a kardokat Injured Baldemasterre? Pirestnél sokkal erősebb.
    Senjin azért jó lap, mert nem tudnak vele 1-1ben tradelni a 4 mannás minionok, mint ahogy a Yetivel sem.
    Abomination-t se tartom opnak, ok hogy területet sebez, de nekem nem szimpi. Lehet néha jól jön de, ritkán raknám le.
    Inkább raknék helyette még 1 Spectral Knightot, vagy Loathebet. Ha ebben a pakliban gondolkodnék.
    Ja és ha játszol mind kontrolt, akkor lehet érdemes lenne a 2 removal-t felcserélni, hogy a korai minionokat kordában tudd tartani, ami jól jöhet azért amit az elején írtam.
    Így lenne 2 kis minionokat eltávolító, 2 5-hps minionokra való, és 2 nagyokra való removal.

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.08.09. 09:48:58