40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
csoszi87 #4062 7. körre vége van a játéknak.
Vagy legyőzted az ellenfelet, vagy elfogytak a minionjaid és a lapjaid.
Hiába tolsz 7. körben Flamet, nem tudsz semmit rakni utána, és a 7-8 mannás minionnal megint nem fogsz tudni elbánni a következő körben.
Arcra kell menni folyamatosan. Nem szabad leállni az ellenfél minionjaival verekedni, mert akkor felőröl.
Azért vannak ott a tauntok. Ha el tudod kombózni, akkor jó, de arra is tökéletes, hogy bevédd a többi minionodat.
De ha belefutsz 1 területsebzésbe akkor fel is adhatod.
Hidd el használható ez a pakli, csak hozzá kell szokni. -
Szerintem ebbe a pakliba nagyon kellene a flamestrike. -
csoszi87 #4060 Automata, csak néha rá kell figyelni, mert valamikor nem érzékeli ha paklit váltottál.
Illetve a kis felugró ablaknál látni fogod, hogy win-nek vagy losenak írta.
Ott szokott még tévedni.
Más: Van most valami kihasználható druida bug?
Előző körben druidának 7 hp-ja maradt, üres boardja, nekem meg 2 earth elemental stb az asztalon. Tehát sima win. Gondolkodott 1 darabig, majd mielőtt lejárt volna a köre nyomott 1 My Greetings-t, és kifagytam.
Nem tudtam visszalépni azonnal de hallottam amikor töltött a játék, hogy rakott le Force of Nature-t, és mikor sikerült visszalépni, látom az üzenetet, hogy vesztettem.
Sajnos az ellenfél nevét nem tudom visszakeresni.
Csak az a my greetings nagyon furán jött le. Főleg, hogy nem is rakott le semmit 1 körig az asztalra. -
Automatikusan lát mindent. -
Ez automatikusan látja a meccseimet ha elindítom játék közben vagy nekem kell kitöltögetni? -
csoszi87 #4057 Ranked 14-ig használtam előző szezonban. (mondjuk onnan nem is mentem tovább, csak a napi küldiket csináltam meg)
Handlock, druida megfogja, szinte biztos.
De mivel aggro, 7. körre általában vége a játéknak. Vagy megnyered, vagy feladod. Tehát pár perc 1 meccs.
Illetve volt Nax előtt pár nap amikor alacsony szinten farmoltam vele, de beleuntam a farmba. Hiába adta jól az aranyat.
Ha megvannak hozzá a kártyák, akkor nem vesztesz vele, ha kipróbálod. de ezért a pakliért drága kártyát nem szabad craftolni.
Tud vicces dolgokat csinálni. -
És ez a pakli mire elég? -
csoszi87 #4055 Ez az új sámán nagyon kemény.
2 kört mentem vele, de szakadtam a röhögéstől.
1. 1 zoolok nem tudott mit kezdeni a nagy tauntokkal, amik újrateremtik 1mást. Láttam a nyilán, hogy válogat, hogy mitbe üssön bele, aztán feladta.
2. standard freezmage. Nem tudta végleg leszedni a minionokat, mert mindnek több volt, mint 4 hp, Doomsayereket tudtam silencelni, ment a nagy minionjaimra a Reincarnate, 29hp-m volt. 1 hp-n volt, már nem volt neki Ice Blockja se. És a kezében lévő nyíllal válogatta, hogy rám tolja-e az Alexjét, vagy vagy saját magára. Mérgében ellőtte a kombóját, és a hero ability-vel kinyírta magát.
-
csoszi87 #4054 1 Ice Lance helyett rakj akkor 1 Raging Worgent, vagy amani Berserker.
BloodMage helyett mehet Kobold Geomancer.
Ha nincs Coldlight Oracle, Acolyote of Pain, vagy Duplicate.
Valaki rak bele Elven Archert.
Annyira érdemes figyelni, hogy Manna Wyrmot ha meg tudod őrizni, akkor megnyerheti a meccset. Knife jungler és a Mirror Image-ek pedig nagyon jól kombóznak. (2 Knife jungler + 2 Mirror = 6 manna és 9 random sebzés)
-
Fogadok ,hogy két ice lance van benne? Nekem csak 1 van :) Amúgy rakhatod, megnézem. -
csoszi87 #4052 Nem szeretem az Aggro-t, de van 1 Aggro mage-em.
Olcsó pakli, és hatásos.
Főleg alacsony rankeden.
Ha gondolod belinkelem. -
Jó ez a kis cucc. -
Na ezt kipróbálom. Kösz. -
Mehetne ha lenne. Mondom ,hogy soha nem nyitok értelmes lapokat, többnyire olyat ami már megvan, vagy semmire nem tudom használni, mert pl. paladinhoz adja. -
Axan #4048 Nem tom, h milyen rankon mozogsz, de amikor majd meglepnek a zoo warlockok, face hunterek, agro pala, mage, és kezdőkézre vagy 1-2. körre kapsz giantet igen tud fájni, nem éri meg lerakni, mert nevetve tradelni fogja. silenc mehetne bele wild pyromancerrel igen jó. Loatheb is mehetne bele simán. Jó tud lenni a mind control is, de gyakran hasztalan. Lehet hozott pár meccset, de vajon mennyit buktál az miat, h ott rohad a kezedbe 4. körbe, pedig lehetne vmi értelmesebb is. próbáld meg úgy összerakni lehetőség szerint, hogy fogd vele a zooot-is, legyen lapod az első körökre. Mert gyakran mire holy novával takarítasz már késő. -
csoszi87 #4047 De ha gondolod, szívesen segítek.
Megyek veled gyakorlókat, !nem vagyok PRO!, de sokfajta paklit meg tudok építeni.
Utána meg átbeszéljük, mi volt hasznos-haszontalan.
Laddaert úgy is nagyon unom.
Ez a Battletag: OrsosVanDame#2514 -
Negritis #4046 köszi a progiért :D -
csoszi87 #4045 Igen, ez a problémája.
+ legendek és nagy lények (2 giant-re építeni nem hiszem, hogy érdemes) hiányában még a control paklik ellen is kevesebb eséllyel indul. -
csoszi87 #4044 1 Death helyett 1 Pain, ez lehet jobban segítené a korai szakaszod, nem tudom mennyi Handlock szaladgál most, mert az ellen meg egyértelműen jobb a Death.
Illetve itt 1 progi.
Pakliépítésnél lehet hasznos neked.
Így látod mikkel találkozol sűrűbben, azok ellen milyen a winrátád, megjegyzéseket tudsz írni a meccsekhez.
tracker
-
Negritis #4043 azért nem bírsz a hunterrel, mert nincs early gamed és a mid is lassú
sztem a zoo lock is elver amúgy ugyanazért mint a hunti -
Nincs Baldemasterem, Abomination meg szerintem rohadt jó lap, szinte mindig jól tudom használni, kár ,hogy csak 1 van belőle. Az a helyzet, hogy mint írtam nem szokott igazán gond lenni az első pár kör egyedül hunter ellen, az valamiért mumus számomra. Nagyon ritka az, hogy az első pár körben elhullok és vége, a végjátékban van gondom mikor ő hozza a legendarykat és nem tudom mindet megoldani, mert nekem ugye nincs mindenre válaszom laphiány miatt, ezért lenne jó pár legendary nekem is, de folyton csak szarokat nyitok, dustom meg nincs annyi ,hogy craftoljak. Koraira te most azt mondod, hogy tegyek be még egy paint? Meg még egy Hólit? -
Abból operálok ami van. -
Én is, ha lenne :) -
Negritis #4039 amúgy én a giantek helyett Sunwalkert raknék inkább -
csoszi87 #4038 Tehát ha 1 olyan paklit akarsz ami arra épít, hogy erős minionokkal operál, és így tartod meg a board kontrolt, akkor amit én látok:
Nincs early gamed. Ez 2 okból is probléma.
Ellenfél teleszarja minionokkal az első 3 körét, amire te a 4. körben tudsz válaszolni 1 minionnal.
Másik probléma, általában 1 miniont fogsz tudni ez miatt lerakni. Ritkán fog összejönni 6-7-8 körben, hogy 2-t is kiraksz, mert nem tudod kombinálni., vagy el kell használnod az egyik varázslatodat, és nem tudsz utána miniont játszani.
Nordshire-al nem fogsz tudni 2 mannás minionokat leütni. Sunfurry-t gondolom nem akarod üresbe lerakni.
Dancing Sword ok, elbánik 2db 3 mannás lappal, viszont vissza is húzatsz ellenféllel 1et. Értéket így nem nyersz vele.
Van Frasered, miért nem cseréled a kardokat Injured Baldemasterre? Pirestnél sokkal erősebb.
Senjin azért jó lap, mert nem tudnak vele 1-1ben tradelni a 4 mannás minionok, mint ahogy a Yetivel sem.
Abomination-t se tartom opnak, ok hogy területet sebez, de nekem nem szimpi. Lehet néha jól jön de, ritkán raknám le.
Inkább raknék helyette még 1 Spectral Knightot, vagy Loathebet. Ha ebben a pakliban gondolkodnék.
Ja és ha játszol mind kontrolt, akkor lehet érdemes lenne a 2 removal-t felcserélni, hogy a korai minionokat kordában tudd tartani, ami jól jöhet azért amit az elején írtam.
Így lenne 2 kis minionokat eltávolító, 2 5-hps minionokra való, és 2 nagyokra való removal.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.08.09. 09:48:58 -
Gianteket miért? Tök jó mikor 4-5. körben ki tudom rakni és még ha le is szedi mindig belekerül legalább 3 lapjába, kivéve persze ha a mágus polyzza de ez nem fordult még elő túl sokszor. -
Senjint amúgy én nem értem, szerintem túl van értékelve. Nálam szinte mindig addig tart míg lerakom. -
Azért, mert nincs olyan koncepció amire te gondolsz, nem szeretem az olyan paklikat, mert az olyanokkal csak bukok. -
Argentem nincs, Mind Control meg rengetegszer kihúzott már a csávából, nagyon jó lap. -
Axan #4033 A 2 Mountain, szerintem kuka. +1 Sen'jin, +1 Argent.Commander. Mind Control-t se biztos hogy erőltetném, Mind Blast mehetne helyére. Deathlordal is próbálkoznék. A héten pl amaz-t láttam Maexxna-val játszani priestbe, talál megfontolandó. -
csoszi87 #4032 Őszinte leszek.
Nem látom mi a koncepció. -
Na ezzel próbálkozok most, szerintetek mit kellene rajta cserélni. Ragna meg Sylvana nincs, ne is mondjátok, ahogy mind kontrollos papnő sincs, meg még egy gyógykör sem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.08.09. 00:07:31 -
Negritis #4030 mondjuk ez a Razuvius se normális a 20dmg-s fegyóval -
Negritis #4029 csak meglett, de nem épelméjű embernek való ez :D -
Negritis #4028 eddig én szívok mint a torkos :D -
csoszi87 #4027 Eddig az volt a legkeményebb.
Borzalmas szerencse kell hozzá. -
01 deck
Vagy ha van Legended akkor ez:
02 deck -
Negritis #4025 nekiálltam a heroic champiknak, legutóbb Maexxnánál akadtam el, háát, az továbbra se megy :D -
Negritis #4024 a mag megvan, de még kell pár dolog bele
Ragna helyett Alexa pl elég OP lenne -
Ez nem rossz, nekem sajna elég sok minden hiányzik a Warlock controllhoz, ezért is próbálkozom Priesttel, ott kevesebb az üres hely, amit pótolni kell valamivel.