• CrashBoostZoom
    #40035
    Thisj tegnap STANDARD legend rank-ot streamelt. Most dönts már el, hogy neked WILD-ban jön a Big Priest folyamatosan vagy azzal kevered ami STANDARD-ban van mert ott tényleg van egy igazi resurrect változat viszont hulladék az egész és ha attól kikapsz akkor a gondok nálad vannak nem a játékban.

    Tökéletesen képben vagyok azzal, hogy miként próbálják rávenni a játékosokat, hogy költsenek, kösz. Én pont ezért nem költöttem még a HS-re egy árva kanyit sem és nem is fogok szóval nem kell előadnod itt a szakértő okoskodást.

    Ha pedig a mindenféle algoritmusok és a pakk nyitás miatt hőbörögsz akkor szerintem inkább hagyd abba a játékot. A Rank 20-ról pedig annyit, hogy ez azért van így mert már csak azok játszanak rendszeresen akiknek sok lapjuk van és összerakhatnak akármit, hogy gyorsan megcsinálják a questeket vagy haladjanak. A teljesen kezdők kikoptak. Én lemegyek rank 10-re Wild-ban minden hónapban aztán csókolom, mókázgatok az olcsó dekkjeimmel standard casual-ban megcsinálni a questeket.

    Irreálisak az elvárásaid a játékkal kapcsolatban az a te legnagyobb bajod. És ez nagyon szomorú mert biztos tolod már egy ideje. Tovább kellene lépned a dolgon.