Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Szerintem ez egy természetes folyamat, nem csak és kizárólag a játék hibája. Előbb utóbb mindent megun az ember, egy ilyen játéknál meg ez hatványozottan is igaz. Eleve ritkán jönnek a kiegek vagy bármilyen változtatás amik érdekesebbé, színesebbé tehetnék a játékot így. Mióta kint van a játék lényegében semmilyen komoly változtatás nem történt, (ja, de már nem csak 9 deckslot van, erre is 2 évet kellett várni :)) most, hogy van wild, meg standard az nem nagy kaland, a játék ugyanaz, rng feszivál, meg pár új lap. Igazán új mechanika ami tényleg hosszú időre le tudná kötni a játékosokat nem igazán volt. Úgyhogy egész egyszerűen az emberek ráuntak, keresnek valami mást. A BBB még mindig nem vette észre, hogy ez egy online játék, nem kell mindennel hónapokat várni. Egész egyszerűen azt kellene csinálniuk ,hogy minden hónapban nyomni valami új tartalmat, akár csak 1-2 lapot, vagy ha lapot nem akkor az adott hónapra új szabályokat hozni, adott lapot csak arra a hónapra módosítani, akár lehetne rng mentes hónap, vagy akár csak napok, vagy tudom is én, de ez így jelenlegi formájában nem fog sokáig élni, komoly változásokra van szükség, és ezen a majd az első 10 boosterből lesz egy legendásod, meg nem lesz duplázás dolog nem segít.