Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Valahogy sosem tudtam utálni azt aki a pirate warriorral játszott. Nem csak azért mert nekemis volt mindigis, de valahogy úgy voltam vele, hogy valakinek biztos még 1 gyors win hiányzik a következő 10 goldhoz vagy hasonló.
De a Quest Rogue...istenem ezt a sz*r szánalmat(természetesen van nekemis, kíváncsiságból lecraftoltam toltam vele pár kört).
Ez a Quest rogue a legalja a hearthstonenak szerintem.
De amiért hozzászólást "ragadtam" az az, hogy Lyrás Control Priesttel olyan szépen elp*csáztam 2t is egymás után(ranked tele van Quest Rogueval rank15-20 között), hogy az egyikük kapásból friendnek fel akart venni(gondolom le akart oltani, de ezek a szociális kihányások nem érdekeltek sosem, dolgozza fel egyedül).
Marhajól szórakoztam...Istenem azok a Dragonfire potionok, amikor telepakolja a szerencsétlen nyomorult 5:5 össel a 7 helyet a táblán, majd aztán következő körben megint...és amikor ellövöm a Dragonfiret 2 körben egymás után (és a maki ott áll üres kézzel)az a 10mp es "fagyott tábla" szinte hallom a -különböző nyelven- felcsendülő "k*rva anyád" at az internetsztráda túloldalán :)
Egy szó mint száz : Lyra make Hearthstone Great Again!
(tudom valaki majd írja, hogy Control Lyra priesttel csak ne nevezzem a Quest roguet szánalmasnak, de akkoris olyan jól esik, pláne ha még tologatja közben az emotejait mint most..."Wow" és társai).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.05.02. 05:54:31