• Mephike
    Nos, nekem nincs fent semmiféle mérőprogram, de ahogy azt írtam a secret mage volt az egyik nagy felfedezett. Gyakorlatilag alig kaptam ki vele, talán ha két-három alkalommal. (Winrate kb: 80+%) A taunt warriorral indultam r20-ról, és bár vele többször kikaptam, simán az egyik legmegbízhatóbb pakli. (WR: 60-70%) Csoda rugót r12 környékén vettem elő, és lementem vele r10-re gond nélkül. (WR:80+%) A már említett silence pappal is bohóckodtam egy kicsit, de mivel számomra új volt ez a deck eleinte elment pár meccs a rossz döntéseimen. (WR50%)
    A sokat emlegetett Quest rugót több alkalommal is kipróbáltam r20 és r15 között. Eleinte persze ezt is tanulni kellett a hatékonyabb játék érdekében. De nem is eleinte voltak gondjaim, szerintem az első 5 meccsem sima win volt. A gondok később jöttek, igen jól gondoljátok, megtanultak a deck ellen játszani az emberek. Illetve több mirror meccsem is volt, ami gyakran a ki húz jobban meccs lett. Szóval a rugóQ számomra jó decknek tűnik, de nem ez volt a legerősebb deckem. (WR:50-60%)