Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
cesar22 #37794 nos ez a paladin pakli pont olyan amilyen ránézésre látszott, érdekes, sokszínű, és fun, de még valamennyire ranked képes is, mondjuk ez nem velem fog kiderülni
kivettem belőle a forbidden healt, mert soha nem játszottam ki, meg wickerflamet, azt azért mert nem volt meg, beraktam a helyükre a két stonehill defendert és valami brutális, 3 tirion, és 4 dirty rates meccsek :D, egyébként tényleg kell bele a dupla dirty rate, mocskosul irritálja az ellenfeleket, n'zoth még nem lett kijátssza ellenem :)
illetve még ez a secret discoveres murloc is enyhén alulértékelt szerintem, egyrészt a secret elég jól jön néha a pyrohoz, csak az eq ami meg nem arra való, másrészt meg a getaway kodo, ami önmagában egy szar lap, be nem raknám egy deckbe se, de innen kihúzva nagyon hasznos, egyrészt mert ember nem számít rá, még a legátlátszóbb kodo playekből sem gyanús, gondolom csak secretpaladinos secretek vannak meg mindenkinek a fejében, ez kevésbé
az új eliset is csak ebben a pakliban sikerült kipróbálnom, és ha tényleg olyan a matchup akkor simán meccset nyer, a legtöbb esetben megvan nélküle is
sunkeeper tarim - kihagyhatatlan, rengeteg meccset nyer, én se gondoltam volna, ja és ezt is lehet discoverelni a stonehillból
spikeridged stted - ez is valami brutál jó, nem is értem, a priestnek van egy ugyanilyen lapja ami nem ad 4/6-os taunot, egyel kevesebb manáért
és végül hát maga a paladin lapok amik kifejezetten jók a mostani metában, wild vagy concec - eq kombó, aldor, tirion, ragnabob, adják a pakli erejét, szóval csak ajánlani tudom