Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #37781 Szerintem "aki kicsit is ismeri a játékot", az tudja, hogy alapvetően a rugót legnehezebb jól játszani. (meg a papot)
Ebből megint olyan vita lesz, mint amikor azt mondtam, hogy a patron nagyon magas skilligényű deck. Ugyanis az volt, gondolom mostanra már ezt senki nem tagadná, elmúlt a rage rég. Az, hogy mi most itt elpötyögünk, egy dolog. Egészen más az, amikor a pöcsöm tele van, és kapkodok, mint az, amikor másfél percet gondolkodom minden lépésen. Tudom, hogy a HS nem egy Legends vagy Magic, de néha kihozhatóak skilles deckek belőle. A Quest Rugó is egész nehéz igazából. Meg sem közelíti a miraclet, mondjuk azt, hogy közepes a szintje és a tanulási görbéje. Én toltam vele kb. 15-20 meccset, ez azt jelenti, hogy kezdek rájönni, hogy kell vele játszani. Majd 50 meccs után menni fog. Megjegyzem, most is állok vele vagy 65% winratenél, ha jól emlékszem, de ez nem számít, mert rank15-ön vagyok és mindenki próbálgat még. Majd ha az emberek megtanulnak ellene játszani, akkor kijön, hogy mennyire maradhat játékban.
Rógot játszani olyan, hogy lejátszol egy meccset, utána rájössz, hogy bakker, amúgy ha okosabban csinálom, már 2 körrel korábban lethalom lehetett volna. Rengeteg mindenre kell odafigyelni, nem csak pakolási. :D
350 winem van kb. rugóban, úgy érzem, hogy tudok vele játszani, de attól még HS szintjén összességében nehéznek ítélem a classt.