Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nos nálam ez csak részben működik így. Jelenleg a HS nálam működik, elfogadom a hibáit. Szerencsére van annyi időm, hogy mellette tudok a Gwentel is foglalkozni, jelenleg ott belépek, és tanulgatom a játékot, nyitogatom a napi egy boosteremet, próbálok minél magasabb szintre eljutni, hogy amikor kilép a bétából, akkor több jutalmat kapjak.
Abban a pillanatban, hogy ha nem jut időm mindkettőre, akkor választani fogok, és egy csöppet sem fog érdekelni, hogy a HS előbb volt, vagy hogy mennyi pénzt tettem bele. Azért játszottam/játszok egy játékkal, mert tetszik, azért adok bele pénzt mert addig megérte. Nem fogok semmilyen játék mellett egy percet sem maradni ha nem tetszik, nem köt le, vagy van nála 10 másik ami jobb. Meló után én nem akarok egy játék mellé leülni, ami nem köt le.
De számomra most mindkét játék (HS és GWENT) tökéletesen megfelel, mindegyikben van olyan, ami a másikban nincs. Sőt az is biztos, ha a GWENT kijött bétából és lesz valami starter pack vagy bármi meg fogom venni, mert már most játszottam annyit vele, hogy egy kis pénzt simán áldoznék rá.
Ha a Legends jött volna ki hamarabb, akkor minden más lenne. Talán. Valószínű. De a marketingje most sem az igazi... legalábbis én kipróbáltam, fel is iratkoztam a hírlevélre, de egy darab levél nem jött tőlük, ami játékra hívna, a neten sem futok bele, versenyekről sem hallok, stb. Persze lehet én járok rossz weboldalakra. :)