Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
DRFlame #3750 Nekem elég kevés expert lapom van. Heroicon az első boss volt a legnehezebb, az utolsó a legkönnyebb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első bossnál az volt a taktika, hogy mind visionnel és thoughtsteallel szerzek gargoylet és shield/divine spirit inner fire comboval feltápolom, mellé pedig egy defender adna tauntot. Ha bemákolom, akkor egy 20-30 hp-s tauntot összehozok, ami minden körbe maxra gyógyúl. Eléggé mákra mentem, jobb ötletem nem volt.
Aztán nagyon sokadikra sikerült, de nem úgy ahogy akartam, hanem egy lightspawnt sikerült dupla shielddel és egy divine spirittel felhúzni 18/18-ra amit aztán nem nagyon bántott, engem akart kinyírni. 18-cal gyorsabban halt meg ő.
Második bosst Gurubashi Berserkerrel nyírtam ki. Minionnal nem bántotta, hero powerrel meg egyesével sebezte, ami rengeteg attackot adott neki.
Az utolsó boss paladinnal ment le. Taktika, hogy az ellenfélnek 7 db 1-et sebző minionja legyen, mert akkor körönként kaptam 7 sebzést arcba. Ha más miniont tett le, arról gondoskodtam. Az ellenfél hero powere pedig nekem dolgozott. 3 kulcs lap: guardian of kings, Earthen Ring Farseer és wolfrider. 2 előbbi összesen 10 manába fáj és minden körben tudtam vele gyógyulni 9-et (7 sebződéssel körönként nettó +2), mert a boss hero powerrel visszatette a kezembe. Ha pedig volt elég életem akkor farseer helyett wolfrider és arcba sebzés. Elég sokáig tartott és végül fatigue győzelem lett.