40521
  • Mephike
    Nekem most mindenféle hibával failed a vásárlás. Van itt már megkezdett tranzakció, database error, stb. A lényeg, hogy a 700 aranyat sehogy sem tudom kifizetni, hiába van nálam elegendő arany. Monsjuk várható volt, hogy a start nem lesz zökkenőmentes.
  • attiGT
    nah kipucoltam a heti szárnyat, ezek a bossok jobban tetszettek, a hunter class challangen pedig jót mosolyogtam :P Noth szerintem egyértelműen a legnehezebb boss HCban ezidáig.
  • AntiHero
    Én is 2 naponta érek rá csak. Néha akkor sem. addig 3 napi küldi ott van. Ha szerencsém van akkor akár 300+ aranyam is lehet így :D
  • kabel15
    Én arénára költöm. De napi küldikkel simán jön az a gold mennyiség amivel elvagyok arénán, ha jól megy akkor 7-10 win is megvan amivel még pluszba is jövök ki. De mivel nem játszok minden nap, mert semmi időm, ha van akkor is csak megcsinálom a napi küldit aztán lépek is ki, így elég könnyen lehet spórolni :D
  • AntiHero
    Én azt a 18 € rászántam, így meg van az összes szárny. Már csak arra várok, hogy aktiválják őket :D Amit meg felhalmoztam aranyat ment paklira meg arénára.
  • kabel15
    Nekem 2970g-m van ha jól emlékszem, bár én kicsit csalódtam, jó jó ez a játék mód de 4 hét és ennyi volt.
    HC val el lehet lenni. De marad az aréna és a lap gyüjtögetés.
  • Negritis
    köszi, nekem sztem holnapra marad de legalább van 700g-m és nem bohóckodtam el :D
    a kövi héten nem fix h lesz elég D:
  • silbor
    The Plague Quarter will open at the following times per region:

Americas: Tuesday, July 29th at 11:59 PM PDT
    Europe: Tuesday, July 29th at 11:59 PM CEST
    Asia: (Korea) Wednesday , July 30th at 12:59 AM KST / (Taiwan) Tuesday, July 29th 11:59 PM CST
    China: Tuesday, July 29th at 11:59 PM CST
  • Negritis
    jaja, de sztem a brutál terhelés miatt most előtte tartanak valamit hátha megússzuk az összeomlást most
    de ne legyen igazam :D
  • kabel15
    Múlt héten is arénáztam, aztán írta itt valaki, hogy bent van NAXX, kiléptem frissítetem és már ment is. Szóval úgy nyitották meg, hogy még leállás sem volt.
  • Negritis
    holnap lesz maintence sztem utánna jön
  • kabel15
    Múlthéten is azt mondták, hogy 23. án jön ki, de 22. én este 8 kor már toltuk.
  • DarkHorSe
    :( koszi
  • attiGT
    éjfél
  • DarkHorSe
    Na mivanmáááá, mikor jon ki a masodik resz?
  • mkfdd
    Az a rugó mennyire hülye aki harrison jonest sapolja?
  • csoszi87
    Jó öreg pirest vs pirest meccs.
    Amikor az ellenfél 3 Sylvanast rak ki 1más után.

Ám imádom túlhúzatni az ellenfelet, sokszor olyankor is, amikor nem kellene.
    De most ellenfélnél 2 Cleric volt az asztalon, nálam meg 4 Circle of Healing.
    Nem hagyhattam ki.
  • REALista
    Olyan jó érzés mikor arénában olyan mage az ellenfél akinél ott van Ragnaros ezen kívül tele van fireballal és polyval...:S:S:S
  • Shep
    Kikérem magamnak :D

Amúgy legnagyobb erényem ,hogy jól adom a hülyét :D
  • Zickler
    inkább erős...
  • 1Darton1
    Ne vedd magadra, még mindig lehetsz szép vagy erős.
  • Shep
    Ja, valamit jól benéztem de tök mindegy belefér, úgyis én vagyok itt a full idióta, hogy most erre még ráteszek még egy lapáttal, vagy sem az már nem oszt, nem szoroz. Mondjuk a lényeg az, hogy rajtam kívül mindenki tök pro :DDDDDDDDDD
  • Fabio Capello
    ráadásul az Azure az egyik legjobban kinéző golden lap szvsz
  • Zickler
    xD Ezen most jót nevettem.
    Egy tipp: egy arany kártya betöréséből pont annyi dustot kapsz, amitől a sima kártyát le tudod gyártani.
    Magyarul: Golden Azure Drake = 100 Dust (ha betöröd) Sima Azure Drake = 100 Dust (a legyártása)

Szóval igazából semmit hasznod nem lenne
  • Shep
    Na végre van Azure Drake-em és egyből arany, viszont pont azon gondolkodtam ,hogy betörögetem az arany lapokat és az árából megcsinálom a sima verziót még akkor is marad jócskán dustom és mivel az arany lapoknak nincs semmi jelentősége azon kívül ,hogy kicsit mutatósabb, lehet meg is fogom tenni.
  • Pio
    2:14-től typical arena mage. :D

• csoszi87
    Ezt a Maexxnát mindenki próbálgatja pakliba illeszteni, de egyenlőre kevés sikerrel.
    Előbb is 1 sámán felbuffolta 1 Ancreal Spirittel.
    Sylvanas, Wild Pyro, Equality kombóval loptam.
    Következő körben lemásoltam Facelessel, és Argussal tauntoltam őket.
    Pont eddig a pillanatig volt kedve játszani.
  • Mephike
    Létezik valahol olyan cikk, ami az új lapok elemzésével foglalkozik? Ha van ilyen cikk, kérném linkeljétek be. Köszi!
  • BoneDragon
    Ezt a postot érdemes elolvasni.
  • Shep
    Hát mágusnál nekem is hiányoznak azok a lapok, pedig jól jönnének a paklimba.
  • DRFlame
    Első bossra freeze mage-et is próbáltam, az konzisztensebben működött, csak ott is hiányoztak kulcs lapok, mint a doomsayer, blizzard, Alexstrasza, pyroblast, ice block. Azzal sokkal kisebb volt a mák faktor, ami sajnos azt is jeletette, hogy mákkal sem fogok nyerni az említett lapok nélkül. Ezért maradtam a priest paklinál, mert abban volt akkora mák faktor, hogy bár néha 4-5 kör alatt meghaltam, tudtam, hogy nagy mákkal az a pakli legalább esélyes.
    Próbálkoztam még shamannal, lockkal, druiddal, de azokat elég hamar feladtam.
  • Shep
    Ilyeneket én is próbáltam csak nekem sosem jött össze :) Vagyis akkor annyira csak nem jártam tévúton ezekkel, csak egyszerűen nekem nem volt szerencsém, ami a mai napból kiindulva annyira nem is meglepő.
  • DRFlame
    Nekem elég kevés expert lapom van. Heroicon az első boss volt a legnehezebb, az utolsó a legkönnyebb.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Első bossnál az volt a taktika, hogy mind visionnel és thoughtsteallel szerzek gargoylet és shield/divine spirit inner fire comboval feltápolom, mellé pedig egy defender adna tauntot. Ha bemákolom, akkor egy 20-30 hp-s tauntot összehozok, ami minden körbe maxra gyógyúl. Eléggé mákra mentem, jobb ötletem nem volt.
    Aztán nagyon sokadikra sikerült, de nem úgy ahogy akartam, hanem egy lightspawnt sikerült dupla shielddel és egy divine spirittel felhúzni 18/18-ra amit aztán nem nagyon bántott, engem akart kinyírni. 18-cal gyorsabban halt meg ő.
    Második bosst Gurubashi Berserkerrel nyírtam ki. Minionnal nem bántotta, hero powerrel meg egyesével sebezte, ami rengeteg attackot adott neki.
    Az utolsó boss paladinnal ment le. Taktika, hogy az ellenfélnek 7 db 1-et sebző minionja legyen, mert akkor körönként kaptam 7 sebzést arcba. Ha más miniont tett le, arról gondoskodtam. Az ellenfél hero powere pedig nekem dolgozott. 3 kulcs lap: guardian of kings, Earthen Ring Farseer és wolfrider. 2 előbbi összesen 10 manába fáj és minden körben tudtam vele gyógyulni 9-et (7 sebződéssel körönként nettó +2), mert a boss hero powerrel visszatette a kezembe. Ha pedig volt elég életem akkor farseer helyett wolfrider és arcba sebzés. Elég sokáig tartott és végül fatigue győzelem lett.
  • Negritis
    nekem kb 3adjára ígéretes hand jött össze, nekimentem és meglett :D
    mondjuk a lightspawn volt ami megmentette a seggem kb :D
  • Shep
    Azt én is kipróbáltam, nekem simán leütötte a kutat, meg a tápoló lapok sem jöttek fel, asszem kevés hozzá a szerencsém, de mivel lapot nem ad csak majd hátlapot így már nem is érdekel. :)
  • Negritis
    én egy fun priest decket használtam a 2.hoz, inner fire, +hp nagy hp-s lapok és bíztam a jó "kéz"ben
    mákom volt mert 2 lightwellel nyitottam kb onnantól meg nem volt gond :D
  • Belkar
    Lehet hogy egyedül vagyok ezzel de kicsit csalódott vagyok amiatt hogy a Bossok nem reagálnak kommentekkel a lerakott kártyákra vagy board cleare de még az emote-okra se válaszolnak csak ugyanazzal a mondattal/nevetéssel. Tudom hogy nem nagy dolog de a tutorialban nagyon tetszett a Jaina és a bossok közti szöveges interakció.

Olyasmire gondolok mint mint mikor meghal egy Worshipper és Faerlina azt mondja "You failed me". Na ilyenből szeretnék többet.
  • Fabio Capello
    igen
  • csoszi87
    Srácok!
    A basic netural kártyák gold változatait eddig is lehetett unlockkolni ha bizonyos hero szintet lép??
    Most vettem észre.
  • Shep
    Ja ne írjátok, tudom ,hogy az lesz a válasz ,hogy mert szarul játszom :D