• Mephike
    100%, hogy csökkent a játékos állomány, és elég jelentősen. Mondom a kb 2 hét múlva lévő versenynél 128 fős maximum keretnél (70-80 főt vártunk), kb jó ha 25-30-an lesznek, szóval lehet simán meg tudjuk rendezni a versenyt 32 fővel. Ez hatalmas visszaesés.
    De minek köszönhető ez? Nem, nem csak annak, hogy xar a HS, meg a pizzás fiú mindent elront. Tudom népszerűek ezek az elméletek, és utálom én is BB-t, de egyszerűen kidurrant a lufi. Mire gondolok?
    Szerintem az emberek már túl vannak a HS-en, kipróbálták, elmúlott az újdonság ereje. A többség, főleg a fiatalabb korosztály, új játékot keresett, BF1-el játszik, vagy még annál is újabb játékkal, hogy amikor azt is megunta megint új játékot keressen magának. A távozóknak kb 80-90%-a ezért ment el, és ez természetes. A maradék azért ment el, mert a HS-ben csalódott, és jobb kártyajátékot talált.
    Sok helyről hallottam, hogy jó a HS, de abbahagyta és többet kártyajátékkal nem akar foglalkozni, mert megunta a lapok rakosgatását...
    Persze a többi cég is akar magának a még így is hatalmas tortából egy-két szeletet. Vannak próbálkozások, jó a Legends, és még jobban tetszik a gwent, de ha kijön az Ungoro, akkor ezek pár napig létezni sem fognak, hatalmas a HS dominanciája. A gwenben bízok, mert kell az ellenfél a HS-nek, de a Legends szerintem már elbukott, sosem fog megerősödni annyira, hogy a HS-nek komolyabb konkurenciája legyen. Amikor kijött nem dobbantott elég nagyot.
    Szívesen elvitatkozok arról, hogy jó-e az új quest legendások, vagy kell-e nekünk a sok hunter 1 manás drop, de arról álmodni, hogy az összes quest legendeket megkapjuk, vagy sokkal több rewardot adjanak, vagy bármi jelentősebb pluszt akarni értelmetlen. Egyszerűen nincsenek erre MÉG rászorulva és szerintem nem is lesznek. Valaki írta itt, hogy olyan ez mint a WoW, elsőnek jöttek ki, jó időben, a többieknek csak morzsa jutott. Itt is ez lesz. Hiába tetszik valakinek jobban más MMO (Star Wars, GW2, Elder Scroll), még mindig a WoW vezet, hány éve is?
    Biztos vagyok benne, hogy jó pár nyakkendős a Blizznél folyamatosan monitorozza a napi/heti játékkal eltöltött időt, a bevételt, és közben vadul nézik a konkurenciát. Ha kell meg fogják erőltetni magukat, de amíg megy a szekér - márpedig többnyire nem a "pénzeszsákok", hanem az "ingyenélők" léptek le jóval jelentősebb számban - addig minek erőlködni? Na meg ha netán a konkurencia előjön valami hasznos új ötlettel, majd szépen lemásolják, volt már erre példa.
    Jah és ez szigorúan a saját véleményem, lehet tényleg BB az oka mindennek és abba kell hagyni a játékot, mert ez ma még nem volt elégszer leírva ;)
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.03.27. 22:03:58