• Matte
    szerintem most te gondolkodsz rosszul (no offense). A gondolatmeneted teljesen helytálló lenne, ha most mittomén egy BF1-ről, vagy egy bármilyen más AAA címről beszélnénk, ami 69.99 ajró és a balkán kiakad rajta, a kiadó meg leszarja, mert nyugat európa, meg USA a piac és ott röhögve kifizetik ezt az összeget (amúgy nem, ott se fizetik ki röhögve, csak ott kifizetik).

Az a nagy különbség, hogy itt ha évente háromszor elköltöd ezt, akkor még mindig ott vagy, hogy egyáltalán nem estél túlzásokba, három kieg, 130 lap, jó ha 50 pakliból kinyitasz 2-3 legendet. Semmi extra.

Évente háromszor. 180 ajró per év. Ez istentelen sok egy olyan kártyagyűjteményért, ami csak bitekben meg bájtokban létezik. És ha megnézed a hőbörgőket, biztos, hogy a zöme tőlünk nyugatabbra él, mert itt már nekik is eldurran az agyuk, hogy vajon mire is fizet ki ennyit.

Persze nem kötelező -és szerencsére én pont fordítva működtem, mint amit te írsz: én kezdtem az elején, akkor költöttem rá, meg is van minden ami kell, most már nem kell valódi pénzt beleölnöm-, de ha valaki most áll neki, akkor nagyon nagy kakiban van és nem könnyű f2p-ben feljönni.