Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
"De valahogy annyira nem találták meg a játék hangulatát az ESO-ban, hogy nevetséges."
Emellett nehéz elmennem szó nélkül, úgyhogy nem is próbálok :)
Elder scrolls online 2016 legjobb rpgje felhasználók szavazatai alapján(tehát nem fizetett oldalak kamuértékelései).
mmorpg 2016
Ja és mmorpg.com on aminek és az ottani közösségnek ugye van némi köze a témához. :)
Részemről az Elder scrolls online az egyetlen igazán hangulatos mmorpg a lord of the rings online óta, pedig próbáltam párat...(gw2, wow (draenorig),d&d online, black desert online(ez utóbbit még nem tudom hova tenni, de a többi nem nekem készült az tuti).
Én imádom az ESO -t kb semmi más rpgvel nem játszok mióta újra nekiestem, ég és föld a mostani eso ahhozképest amilyen volt amikor kijött. Csak idén 4 tartalom jön hozzá és nem lópáncél dlck hanem housing, egy nagykiegészítő(morrowind), aztán még két PVE tartalom a 2. félévben.
Szóval én a helyedben úgy fogalmaznék, hogy SZÁMODRA nem jön át a játék hangulata...az rendben van, nekem se jött át pl a black deserté pedig sokan magasztalják, de nem írom le a játékot, mert SZÁMOMRA nincs hangulata.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.09. 13:09:55