Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
cesar22 #36863 a legnagyobb baj a HS-el, hogy túlságosan komolyan van véve, Esport!!! ezen mindig mosolygok mikor meglátom, én aztán abszolút nem vagyok egy CS fan de hasonlítsuk már össze a CSGO-t vagy egy Starcraftot ezzel, nevetséges, komolytalan, egy flash játék szint, egyébként igen, ennek a játéknak ilyen indie game, Terraria, Tricky Towers szinten kéne mozognia, és akkor nem lenne ez a winrate rank, lassú deck, greedy lap, meg turn 5 lethal, ami rámegy a játékosbázis 80%-ának élvezeti értékére. az esportok többségében az az élvezeti érték hogy nyersz, minél inkább kiélezett meccs, annál nagyobb az élvezeti érték, a HS-ben szerintem egyáltalán nem, bármelyik "pro hearthstone player" ellen is tudsz ugyanolyan meccset játszani mint egy random valakivel rank20-ról, 4-5 szinte ugyanolyan pakli játszik szinte ugyanolyan meccseket egymással, és a legnagyobb döntő faktor az rng, sőt egy random hobbiplayer aki 1 hónapja kezdett, simán megverhet egy "pro hearthstone playert" ha úgy adja neki a gép, most képzeljük már el ennek a valószínűségét egy normális Esport játékban....:)