Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #36824 Jó, értem amit írsz, DE! Senki nem kötelez rá, hogy játssz a játékkal.
Ha valakinek nincs sok lapja, akkor játszik R25-20ban, majd szépen, ahogy egyre több a lapja, építgeti a kis dolgait.
Én is csak kicsivel több mint 1 éve játszok vele, az elején csak paladinnal játszottam, mert kb minden mást betörtem. Így egy év elteltével is van olyan hero, amivel rankeden 1 darab kört nem játszottam még: Hunter, Mage, Warlock, meg Warriort is csak elvétve.
És igen, sok pénzt bele lehet ölni, de ezért cserébe, új tartalmat/új játékot kapsz. Most, az hogy az nem jön be, az megint más dolog. (Piratewarrior: De ezt is sokan évezték, mivel szintjüknél lejjebb tudtak vele jutni).
Én amúgy valószínűleg azt nem is élvezném, ha meglenne minden lap a játékban, valahol kiveszne a kreatívitás a decképítésből.
Én speciel, még ebben a metában is saját deckekkel küzdöttem le magat R6-ig. Nekem ebben van az örömöm.
Ha valakinek viszont a kompetitív része kell, nos annak fizetnie kell. De, ha azt nézed, hogy megveszel egy cod 32-t, ami jó esetben fél évig kapja a patcheket, majd fél év múlva veheted az újat, mert a régit már el is felejtették, ezzel szemben, meg itt a HS, folyamatosan fejlesztik, új tartalom, etc etc.
És igen, én is kibukom néha a játékra, de ekkor csak elindítok egy fallout 4-et aztán annyi. 1-2 nap múlva, úgy is hiányozni fog a HS és izgalommal kezdek el vele játszani megint.