• Matte
    egyfelől az idő pénz. ha ingyenesen akarod tartani, akkor jóval többet kell játszanod, mint ami jólesik.
    Másrészt az, hogy ingyenesen tolva össze tudsz rakni 1-2 (3) jó paklit, az aranyos dolog, de tekintsünk rá akkor úgy, hogy megkaptad a játék demó verzióját, ahol a hősönként meglévő 3 eltérő típusú paklikból (most csak a matek kedvéért mondtam ezt, de szerintem érthető), azaz 27 féle paklitípusból számodra elérhető 3. Szerinted... ingyen játszod a játékot? Mert szerintem igen, csak nem a játékot, hanem annak a kilencedét. Nevezzük demónak, mert kb ilyen arányban van egy játék demótartalma a teljeshez képest.
    Bemagyarázhatod magadnak, hogy na de téged csak a renolock érdekel... csak ez mind tudjuk, hogy hazugság. Csak míg egy másik játéknál x összeg kifizetése után megkapod a teljes tartalmat, itt erről szó sincs.

Ugyanakkor: ha te most pl. rámentél Renolockra, Renomage-re, akkor kukázhatod az egészet, és betöröd a lapokat, amikből jön valamennyi dust. Csak ebből a dustból az új kiegben mennyi mindent tudsz megvenni? A lapok tizedét? Jó esetben talán.

Azért pénzéhes a Blizzard (illetve a hasonszőrű játékok, most nem őket bántom feltétlen), mert itt nincs olyan opció, hogy [MEGVESZEM A JÁTÉKOT], kattintasz, fizetsz és csokicső. Ha ki akarod maxolni (semmi aranykártya, csak simán, minden játszható lap meglegyen), ahhoz vehetnél... mennyit? 1000 paklit? 2000 euróért? (most arról beszélek, aki most kezd el játszani, nulláról és wildozni is akar, mert miért ne akarna, azzal együtt teljes a játék)

A legszebb viszont nem ez. Hanem az, hogy akkor is csak 3-4 hónapig lenne tiéd a teljes játék, mert jön az új kieg, veheted újra a paklikat....
    és egy mocsok egyszerű kártyajátékról beszélünk. ahol ha toppon akarsz lenni, akkor istentelen mennyiségű lóvét kell beleverni.
    Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.03.03. 18:32:22