• Renegade
    nem értek egyet, napi küldik mondjuk 5-6* egy héten, én LOE óta csak a welcome boundlet vettem meg, a többit sem kell, mert már van 5K aranyam, most mondjuk többet fogok arénázni, mert kell a dust az aranyozott döglött elfre, szóval, ranked hanyagolva lesz. Tehát mikor jön az új kieg akkor lesz kb 6K goldom, 4K dusttal, mire költsek valós pénzt?

milyen deckjeim vannak most? nézzük: reno mage, dragon-reno mage, dragon priest, pirate/dragon warrior, agro/control/jade sámán, poén deckek: Yogg mage, kutyulós warlock. (nyilván ennél több decket össze tudok rakni, de ezek amikkel tudok létrázni) Azért aki egy éve játszik, az azért össze tud rakni 2 OP decket, vagy céltudatos, mint Madi akinek 2 hónap alatt kimaxolt controll deckje volt.
    Wildban kb mindent összerakok.

szóval szerintem aki már legalább egy éve játszik, és kecske/káposzta elvet választja, az megvesz mondjuk 2 expansiont, a welcome boundlet, és utána ingyen tologatja, amíg meg nem unja.

ja új aréna: jó, próbáljátok ki bátran, kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog ebben a hónapban elszállni Krip statja.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.03.03. 13:25:32