• Icegrind
    Szerintem is jobb, anno a leültem és egyben végigvittem a storyt. Már a Chaos Arena bejövetele előtt abbahagytam, nem szeretek játszogatni egy játékkal, vagy csinálom rendesen vagy sehogy. Community, spectator, chat. Ezek hiányából fakadóan nem álltam át rá, viszont a hs is szünetel és szünetelni is fog. Én a legends comebackben nem hiszek, az elején nem kezdett be rendesen aki akkor csalódott az nem nagyon fog visszatérni. Csodák történhetnek, de ahogy az open bétába helyezést is kezelték, nem hiszem hogy valaha is megmernék lépni a komolyabb marketinget, főleg egy csalódás után amit a játékosbázis rohamos csökkenése okozott. Oké a tes6-al jöhet ingyen pack,bár abban a játékban 10packot szerezni kb gyerekjáték. De akkor sem egy évvel a megjelenés után kéne a marketingbe belehúzni.

Csak,hogy példát is hozzak: Blizzard HotS.
    Létezik, de nagyon kevés a riválisok ellen. Tavaly kapott egy kis marketinget,illetve hogy fejlesztik acompetitív részét a játéknak,hogy odakerüljön a nagyok közé, még se gyarapodott a játékos szám. Sőt most jött be wow-ban 2 új mount, 15hots meccsért cserébe, még is alig szaladgálnak velük. Amit egyszer leírnak azt nem igazán hozzák már fel.