• Renegade
    na akkor én is:

Draket sajnálom, nagyon szerettem azt a lapot, Ragnarost is (bezzeg a meleg testvére marad), mert relatív hamar nyitottam, bár tény ezek inkább érzelmi dolgok, szóval meglátjuk.
    Döglött elfnek azért örülök, mert így lekraftolhatom ingyen, legalább meglesz.

Kár, hogy a Reno mechanika kimegy, érdekes egy deck típus volt, bár keveset játszottam vele, mert ez az úgy csinálok mint ha kéne hozzá skill és vadul hümmögök az első körben, valahogy nem az én világom. Szerintem az utolsó komoly skillcapat igénylő deck a régi hupikék törpikés wari volt.

én nem örülök annak sem, hogy csökken a random, mert a játék esszenciája a bohóckodás, nem a véresen komoly sakkozás, de megértem, hogy ezt csökkenteni kellett, eltüntetni úgy sem merik, szerencsére.

Agro: remélem mindig része marad a játéknak, legyen 1-2 gyors deck állandóan, azoknak akiknek erre van igényük, néha jó a 12 órás műszak után csak "fát vágni". Szerencsére attól nem kell félni, hogy ezek deckek eltűnnének, kb addig lenne HS is.

Sajnálom, hogy nem jön adventure, jók voltak.