Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #36551 Boccs, rég írtam ide, de azóta is lelkesen csinálom a daily küldiket ám, csak annyira nem követem most a játék körüli eseményeket. Viszont most olvastam a változásokról és le a kalappal, piszok durva, hogy ilyet megléptek és totál egyetértek a változásokkal. Kivesznek egy csomó olyan lapot, ami vagy autoinclude volt, vagy totál random vagy egészségtelen kombó deck alapját jelentette. Emellett kikerül Reno is. Belegondolni is durva, hogy mi lesz itt az új év kezdetével, teljesen új lesz a játék.
Az egyetlen, ami számomra is kérdéses, hogy elég lesz-e a 2 bejelentett nerf ahhoz, hogy a jelenleg uralkodó sámán/warrior háttérbe szoruljon, de ahhoz, hogy ez kiderüljön mindenképp meg kell várni az új lapok bejelentését minimum.
Illetve megmondom őszintén, hogy szerintem a jade mechanizmus nem sikerült túl jól, nem igazán tartom fun-nak, de ezzel nincs gond, a joust se sikerült jól, egyszerűen nem printeltek belőle több lapot és kikopott, ez lesz a jade-vel is szerintem.
Illetve anadrex lentebb linkelte a reno lapos versenyt az baromi jó volt, nagyon ötletes lapok szerepeltek benne, én remélem, hogy ezt a no duplicate mechanizmust tovább fogják propagálni, nagyon változatos paklikat eredményez.