Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #36377 mondjuk érdekes a szitu.
két agro pakli azért régen is volt, classic facenek ott volt a hunter, igazi coinflip deck, ami kis szerencsével megölt 6. körben. Nagy mákkal, meg ötödikben. Volt mellé egy trükkösebb zoo.
Most ugyanez megy szerintem, face warrior + agro saman, amiben azért elfér 2 azzure drake.
Nem lehet, hogy csak elkényelmesedtek az emberek és megy a csipogás, hogy mi az, hogy x meta óta dominál a sámán?
a rugónál kapott egy nagy buffot a miracle, szerintem jó, hogy újra van ilyen deck is, a reno deckek szárnyalnak, a streamerek imádják őket.
Szerintem most azért lesz beáldozva pár kalóz lap, mert túl sokan használják őket és mint írták, nem tesz jót a metának, hogy 4 pakli kergeti egymást. Mondjuk halkan tegyük hozzá, hogy ez régen is így volt. Volt néhány favorit deck, legyen szó versenyekről, vagy rankedről.
Azt azért ne felejtsétek el srácok, hogy, ha régen megoldotta valaki az agro boardját, még mindig ott állt letolt gatyával, most meg max HP-n irkálja a BM-et. Yep, még mindig úgy gondolom, hogy a control játékosak a rosszindulatúbbak.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.02.03. 17:54:12