Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #36327 hát így hirtelen:
nem tudom van-e még welcome bundle, arra azért érdemes beruházni. 20. szintig vigyél fel legalább egy karaktert, hogy tudjál minden héten kocsmázni. ha van már egy relatív jó decked akkor a tutorial küldiket verd végig hardon. Napi küldiket mindig csináld meg. Lesz köztük olyan ami tapasztalatlan játékosként elég nehéz lesz, vagy favágás, pl játsz ki x battlecryt, nyerj 5-öt, ilyesmi.
arénában átlag 3 wintől vagy nulszaadós, heti egynél többet nem érdemes még az elején, kivéve, ha nagyon érzed. kell hozzá úgy 50 óra tananyag, hogy ráérezz + ugyanennyi játékidő. Viszont, ha belejösz és nem sajnálod rá az időt, ez a leghatékonyabb módja a lapkészlet fejlesztésének.
Goldot érdemes adventure-re költeni, érdemes a legutolsóra, de ha többihez is kedvet kapsz, azért nézd meg, hogy mikor fog kirotálódni.
Eleinte ne számíts sikerélményre, legyen cél az, hogy bekerülsz Rankeden R20 alá. Az első 10-15 napba ne játssz Rankedet, csak, ha mazoista vagy. Rutinos pedomacik kimaxolt készlettel több 100 óra tapasztalattal R20-18-on farmolják a kezdőket.
Én nem vagyok híve annak, hogy packokat vegyen az ember (kivéve új kiegnél, de akkor sokat), de sokan azt az utat választják. Embere válogatja. Majd akkor lesz jó világ neked is, ha félre tudsz tenni kb 4000 aranyat egy új kieg előtt, és így az új meta elején lesz egy decens lapkészleted.