Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nirz #36318 Én már áttértem a SV-re vagy egy hónapja, fő dizájn különbség a HS-hoz képest: hogy a fejlesztők kijelentették hogy nekik a céljuk az hogy a lehető legkevesebb rng legyen a játékban, amúgy eléggé hasonlít a HS-hez. Játék mechanikában pedig az "evolve" ami nagyobb különbséget tesz a kettő között, ami tulajdonképpen annyit jelent hogy rushot adsz egy lényednek(támadhat a körben mikor kijátszottad de nem mehet facera), illetve +2 +2 stat upgradet vagy néha speciális képesség aktiválódik
Illetve előny még hogy 1-2 mana lények statja nagyon konzervatívan van belőve hogy a snowball kizárható legyen.
Na de most jön a hátrány sokak számára, a fejlesztők azt is kijelntették hogy nem szeretik a fatigue részt kártyajátékokban , ezért olyan erős win conok vannak hogy a játékok 90% befejeződik a turn 9-en.
Nagyon tetszik az art stílusa is, igazából a többi játék szerintem azért bukta mert az artjuk nagyon gyenge Duelyst, legend, gwent hiába lennének érdekesek ha arttól hányok. A HS artját se szerettem olyan gyerekes, de legalább magas minőségűek voltak, a klónok többsége csak ugyanaz a stílus rosszabb formában.