• sadface #36117

Ha nem nulla lapokat adtak volna mellé akkor talán nem a szarból kellett volna várat építeni. Abból a kiegből már csak a nexus champ és a justicar ugrik be a who am i mellett annyira nulla kiegeszítő volt.

Tisztázzunk valamit. Nevezzük x-nek egy céget. x-nek vagy y méretű marketingje ahol y marketing = blizz marketing. Ugyanakkorrát durrant volna. Pont azért amit mondtál, mert a magic az idősebb korosztályé, a hs meg a netdeckelő kisfiúké akik harminc lapot nem tudnak összekattintani anélkül hogy fogná valaki a kezüket. Így nem nehéz. :) Utána meg már nehéz elmozdítani a játékostársadalmat.

Az inkompetens alatt azt értem, hogy a balance lépéseik 90%-a túlzott, vagy csak tűzoltás. Előbbire pl a BladeFlurry, utóbbira az aukciós. Ebbe ne menjünk bele. Mindenki szubjektív véleménye. Nekem az, hogy miután az érdekes mechanikájuk megbukott és rájöttek, hogy az első kiegjük a rák megszületése volt utána maradtak a buffolósdinál, ahhoz értenek legalább. (Jade koncepcióval semmi bajom pl, most is azt játszom, persze kalózok nélkül)

Nehéz elhinni, hogy mondjuk egy yugiohról se hallottál volna :D

Nekem amikor kijött a játék inkább olyannak tűnt, hogy a wow univerzumról húzzunk le még egy bőrt. Namindegy.

Ne mondd már, hogy a 100+ új lap közé nem fér be 2 inspire common vagy egy legendás. nah. Le se szarják. A no duplicate 1-2 kieg múlva sehol se lesz. De lehet már a kövinél se.

Ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy a Stellaris a jelen állapotában egy félkész játék. Ugyanaz a történet mint akármelyik Pdx stratégiánál. Egy középszintnél jobb, grand strategy alapjáték amit pár dlc után lehet teljesen kiélvezni. De akkor brilliáns. Egy -két éven belül a legjobb űrstratégia lesz.