• Pio
    Na igen, inkompetensnek nevezni azt a csapatot, ami 15 fővel, köztük egy volt pizzafutárral (Ben bácsi) ilyen szinten felfoghatatlan sikert rak össze, amit egész biztos, hogy évtizedek múlva is egyetemeken fognak tanítani azért elég erős. :)

Az inspire vagy a joust mechanizmusokat hagyták, mert nem annyira váltak be, a dragon, duplicate mentes mechanikákat tolják, mert úgy néz ki beválik.

Egyébként a priest legendary tekinthető egyfajta utolsó próbálkozásnak az inspire kapcsán, mielőtt kirotálódik, gondolom az alapján döntik el, hogy hozzanak-e be valami hasonló mechanikát, hogy mi sül ki belőle.

Én azt érzem itt is, mint annyi más helyen, hogy vannak emberek, akik ilyen belekötök az élő fába is stílusban belekötnek abba, hogy most épp ez a lap megy ki, most épp az jön be, most így, most úgy. Emlékszem, hogy én season talán 2-ben lettem legend, amikor mindenki a zoo miatt sírt és megkockáztatom, hogy egy meccset se játszottam zooval, mégis sikerült. Emlékszem, hogy mindenki hisztizett, hogy Belcher nélkül halottak a kontrol deckek. Emlékszem, hogy nemrég még mindenki azon sírt, hogy milyen erős a hunter, most meg mindenki azon sír, hogy milyen gyenge. Emlékszem, hogy a kieg előtt mindenki azon sírt, hogy a handbuff deckek uralma eljön, most meg azon, hogy a handbuffok milyen gyengék. Aztán lehet, hogy 3 hét múlva pár streamer elkezd tolni valami handbuff decket és mindenki arra lesz rákattanva. Láttam már a metát totálisan átalakulni anélkül, hogy bármi változás lett volna a lapokban, egyszerűen azért, mert egy versenyen épp a freeze mage nagyon alázott mindenkit.

A mindenki persze jelképesen értendő, nyilván egy hangos, dühödt rétegről van szó és szerintem azt nagyon jól teszi a Blizz, hogy nem ez után megy.

Egyébként nekem is vannak problémáim a játékkal és egyetértek, hogy a Blizz néha nagyon inkompetensül viselkedik és lassan reagál bizonyos dolgokra, illetve a játék maga nem sokat fejlődött jó hosszú ideje az új lapoktól eltekintve és én hiányolok új játékmódokat és ilyesmiket.
    Illetve sokkal jobbnak tartanék egy olyan rendszert, amiben minden kiegnél csinálnak némi balanszolást és nem értem, miért ragaszkodnak ahhoz, hogy csak nagyon ritkán van balansz (noha tudom, hogy bármit is csináljanak balanszkor egyből minden tele lesz sírással, hogy ez rossz, az rossz :) ).