• Pio
    Két dolgot felejtetek el:

1. Reno előtt is volt élet, control deckek is
    2. Még jönni fog egy adag lap, ami ki tudja mi lesz, 1 lap miatt aggódtok, de lehet, hogy hoznak valami mégjobbat.
    +1. jelenleg a legend no 1 deckek szinte mindegyike Reno deck

Tudom, hogy divat szidni a Blizzt, de már olyan fílingje van a Reno kivétele miatti hisztinek, mintha valami angyal elhozta volna nekünk Renot, akit most a gonosz Blizzard kivesz. Renot is a Blizzard találta ki.

Én nem félnék. Az látszik, hogy mindig lesznek túljátszott deckek még akkor is, ha nem azoknak a legjobb a winrate-je, mert könnyű őket autopilotolni és az is látszik, hogy mindig minden tele lesz sírással, hogy ez sz*r az sz*r ez túl erős az túl erős. Szerintem egyszerűen a Blizzard látja, hogy felesleges ezzel szembemenni, ez kiküszöbölhetetlen, ezért inkább azt találták ki, hogy évente ~3× átszabják a metát.

Simán lehet, hogy nem lesz meg elsőre a tökéletes Reno helyettesítés, hát akkor majd pár hónapra rá jön a következő kiegben.

Szerintem ez egy nagyon jó irány, a balance egy folyamatosan változó, örvénylő valami kell, hogy legyen, ezt máshogy nem lehet megcsinálni és a folyamatos meta shift a kiegeknél simán frissen tartja a játékot.

A játék legnagyobb ellensége szerintem szinte a kezdetek óta a netdecking, az nyírja ki a változatosság és a fun deckekkel való mókázás élményének javarészét, de ez ellen úgyse tud semmit kezdeni a Blizzard.