• Mephike
    Az utolsó játékomat leírnám, mert ilyen mákom már nagyon rég volt.
    Az ellenfél Reno lockkal, nálam jade sámán, a midranges/kontrollos fajta, nem tudom hogy hívják az ilyenféle deckeket. Nekem 28 HP, nála már csak 12. Az ellenfél már elsütött egy raklapnyi AOE-t, de nálam jól jön a deck, szaporodnak a jade katonák és a legutóbbi Sylvanasát is megoldottam. A boardon van egy 4/4 egy 5/5 jade katona Brann és egy 1/1-es totem. Jött is a Mind Control Tech (szidom magam, hogy inkább pasziánszoznom kellene, hogy kötözni való bolond vagyok, hogy ezt a totemet leidéztem a kör végén), és elviszi az 1/1-et. Mosolygok, az RNG istenének halvány aurája körberagyog. A srác érzi, hogy Brant meg kell oldania, mert különben vége a meccsnek. Jön is a Soulfire Brannre, bólintok, hiszen ez várható volt, a tele lévő kezéből megy is a lap... Leeroy kiesik, ismét röhögök, a kombótól már nem kell tartanom. Ellenfelem agyal, hogyan tovább (gondolom közben a guta üti meg), megszületik a döntés a pedlertől kapott másik soulfire is elcsattan, leszedi a jade katonámat, és eldobja Renot.
    itt már az RNG aura bevilágította a szobát, hisztérikus kacagásomat még a szomszéd utcákban is hallották :D