Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
5 meccset játszottam, röviden és tömören: beteg. Szerintem van olyan jó, sőt bizonyos dolgokban jobb, mint a régi csoda rugó.
Az első meccsem egy divine shieldes pala volt, ez volt az egyetlen meccs, amit buktam, iszonyú kezdőkezem volt, 1 új coin, és 2 cold bloodra még ráhúztam az auctioneert. Ezzel a kezdőkézzel bárki megvert volna, ez sajnos benne van ebben a deckben is.
A második meccsem handlock ellen volt. Jól jöttek a lapok, nem volt gond abból sem, hogy a harmadik körben combo nélkül raktam ki SI7 agentet, egyszerűen a tempó elvitte a srácot, Leeroy volt a finisher.
A harmadik meccs egy tempo warrior volt (nem találta a kalózokat?), eleinte sok HP-ba fájt feltartani a tagot, de aztán átvettem az irányítást, és onnantól nem volt esélye. Burgly Bully azon kívül, hogy 2 coint termelt, tradelt és arcra is adott, nagyon jó lap.
A negyedik meccs egy Shámi volt, ahol nekem jó kezdőkezem volt, neki meg szerencsére nem, féltávon tartottam attól, hogy elszaporodik, de nem jött tőle béka a Tome Pillagereimre, mire felállt volna kevés volt a HP-je és agyonlőttem spellekkel.
Az ötödik meccs Renolock volt, ez volt a legjobb meccsem, hiába tolta az AOE potiont, a hellfiret egyszerűen mindent felhúztam, Edwin is megnőtt a végére (16/16), bár már addigra simán agyonvertem nélküle is. A meccs a 7. körben véget ért, és nekem már csak 2 lapom volt, amit felhúzhattam volna, a 6. és 7. kör valami eszméletlen brutális volt nálam.
Szóval jó deck volt, kíváncsi vagyok versenyen fogják-e counter decknek használni.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.12.06. 14:49:29