Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
hawkie22 #3569 HA hozol 3 gyözelmet. Ha szarul adja a lapokat, még az se biztos, hogy összejön.
Mindenki írogatja itt, hogy 6 gyözelmet meg 8 gyözelmet hozott össze, de biztos vagyok benne, hogy nekik is volt olyan session, ahol alig jött össze a 3-4 gyözelem. Ha viszont tévedek, akkor mindenki nagyon pro itt rajtam kívül.
Nekem eddig a max gyözelmem arénában 5 volt. Az is egy mage paklival és az is csak azért, mert bemákoltam egy pyrot egy flamestrikeal és két fireballal.
A többi arénám említésre sem méltó. Ha sámánt választottam, akkor vagy spellem nem volt, vagy minionom. Magenél inkább minionokat adott, priestet ne is említsük, palával nem játszom, druid esetében nem jött össze a tervezett midrange deck, mert nem jöttek hozzá lapok és még sorolhatnám.
Nyilván lehetne vitázni, kinek mi fekszik, én személy szerint utálok arénázni, inkább paklira költöm a goldot és rankedezek. Pedig még azt se mondanám, hogy annyira szar lennék, rankedben 60-70% körül nyerek. Igaz, keveset is játszom, kb. napi 1-1,5 órát, több sessiönre lebontva. :D