40521
  • DarkHorSe
    Hetente 1 ilyen resz fog megjelenni? vagy egyben az egesz?
  • silbor
    The plan is still to Curse of Naxxramas out in July, but not this week ;-)

Nekem a kacsintás a "this week"-nek szól! Szóval akkor jövőhét? De hát nem sok van már júliusból!
  • silbor
    We are still on track to release Curse of Naxxramas in July, but it will not be tomorrow. - Aratil
  • Shep
    Tud valaki jó arany szerző paklit?
  • Shep
    Egy milk papot én is szeretnék összerakni, de egyelőre rengeteg lap hiányzik hozzá.
  • hawkie22
    Jön holnap a kieg vagy még nem? Tudtom róla valamit?
  • Fletley9
    Ilyen vicces meccsem se volt még, anno csináltam egy milk papot, gondoltam tolok pár fun meccsett úgyis kell a napi questhez. thoughsteal-el elszedtem két cold blood-ot meg egy conceal-t a rugótól....Lerooooy,cb,cb hit conceal következő körbe elburnölt midnent, de kevés volt én meg faceless. adasdasd
  • kabel15
    Pap ellen azért leszel bajba mert a 8/8 as lényeidet simán le fogja szedni Shadow Word Death el. De ugye csak 2 van neki. Szóval arra számíts hogy az első 2 le fogja kapni vele. Szóval az első 2 amit leraksz nem is érdemes nagyon tápolni. Ha elnyomta a 2 spell-t utána a következőket rakhatod le tauntal, onnantól nem lesz sok esélyük. Talán az első 2 nek érdemes azokat lerakni amik lapok alapján kerülnek manába, mert utána 1 körbe le tudod rakni 0-0-4 ért a 2 8/8 at tauntal.
  • hawkie22
    Valaki tudna jó taktikat ajánlani priest ellen? Egyszerüen handlockkal nem birok ellenük. A lapjaim jönnek, azzal nincs baj, boardcontrol is megvan, valahogy megis ök gyöznek. Nem megalazo veresegek, de akkoris. :)
    Most is rankeden nyertem zsinórban hat meccset, erre jön egy priest es elver. :) Igaz, meg csak rank14-én vagyok, de a 4 csillag jobben nezett volna ki, mint most az 1. Raadasul most megint kezdhetem a bonusz Streak összeszedeset. :)
  • Negritis
    én átlag 3 győzelmet hozok össze sztem, az meg pont az hogy már megéri
    nem arról van szó hogy MINDEN kör megfogja érni, de ha tudod hozni az átlag 3at akkor megéri
  • Shep
    Én mindig 0-2-ket nyertem ez a 6 meg 8 volt a kiugró meg egyszer volt még 3 győzelmem igaz hogy max 10x játszottam eddig arénát, de úgy igazán nem is tetszik és a jutalomrendszer sem, de ez már szerintem kiderült :)
  • Shep
    Hát ok de 8-at nyertem hozzá, az nekem nem olyan dolog ,hogy 10-ből 7x bejön.
  • hawkie22
    HA hozol 3 gyözelmet. Ha szarul adja a lapokat, még az se biztos, hogy összejön.
    Mindenki írogatja itt, hogy 6 gyözelmet meg 8 gyözelmet hozott össze, de biztos vagyok benne, hogy nekik is volt olyan session, ahol alig jött össze a 3-4 gyözelem. Ha viszont tévedek, akkor mindenki nagyon pro itt rajtam kívül.

Nekem eddig a max gyözelmem arénában 5 volt. Az is egy mage paklival és az is csak azért, mert bemákoltam egy pyrot egy flamestrikeal és két fireballal.

A többi arénám említésre sem méltó. Ha sámánt választottam, akkor vagy spellem nem volt, vagy minionom. Magenél inkább minionokat adott, priestet ne is említsük, palával nem játszom, druid esetében nem jött össze a tervezett midrange deck, mert nem jöttek hozzá lapok és még sorolhatnám.

Nyilván lehetne vitázni, kinek mi fekszik, én személy szerint utálok arénázni, inkább paklira költöm a goldot és rankedezek. Pedig még azt se mondanám, hogy annyira szar lennék, rankedben 60-70% körül nyerek. Igaz, keveset is játszom, kb. napi 1-1,5 órát, több sessiönre lebontva. :D
  • Negritis
    ha hozol 3 győzelmet már jobban jársz az arénával mint a paklival

az előbb ugye mondtad hogy 150gért = 180g + pakli + lap
    szted megérte?
    a 150g = pakli + 30g/30dust + bármi is megéri már
    hiába gondolod másképp
  • Shep
    Miért? Megcsinálom a napi küldetést 2 naponta tudok venni egy paklit, arénázni 3 naponta tudok és ami fix az az 1 pakli, a többi mind eredmény és szerencse függő.
  • Shep
    Nem úgy, hanem teszem azt 6 győzelemnél adna alap 2 paklit + a többi 12-nél meg 3-at. Na mindegy, számomra nem túl nagy móka ez az aréna, bár ha mindig csak 0-1-et nyerek direkt akkor nagyobb eséllyel ad dustot is :)
  • Negritis
    nem akarok most belemenni

a kérdés, hogy élvezed-e az arénát
    ha NEM akkor nincs értelme, ha "farmolni" akarod a lapokat akkor viszont ez a módja
  • WagnerUr
    Mivel az aranyon paklit tudsz venni, ezért ugyan olyan mintha egyre több paklit kapnál. Direkt módon nem adhatnak több paklit, mert nem lehetne skálázni. Érted, 1,3 aztán 1,4 pakli.
  • Shep
    Örülök, hogy Ő Proságodat szórakoztattam!
  • Shep
    Jó hát én is kaptam most a 8-ért 1 paklit, 1 lapot ami szerencsére még nem volt meg meg vagy 150 aranyat de az aranyat nem sokra tartom, lévén a napi küldikből megjön, dustot meg több nyerésnél ugye már nem igazán kapsz, vagyis kapok 1 paklit meg talán ha szerencsém van egy lapot. Ez számomra nem buli, akkor az lenne. ha több paklit is adna, vagy egyre több dustot.
  • Negritis
    nem :D
    8 győzelemnél kaptam 185gt ami az aréna + 25 + pakli ugye

a dustot se becsüld le mert egy szar paklibontásból jön 40
    míg mész egy 1-3as arénát kapod a paklit + 25 dustot akkor már nem jöttél ki szarul
  • attiGT
    :DSDSAD
  • Shep
    Na 8 az új rekord, de igazából jól belegondolva semmi értelme az arénának, 1 paklit ad meg többnyire aranyat, még a dust is ritka. Ráadásul a játék sem igazán mondható túl változatosnak, 80%-ban arról szól ,hogy ki tudott több és erősebb egymást tápoló lényt összemákolni aztán ezek milyen sorrendben jönnek fel. Úgyhogy szerintem érdemesebb inkább 100 aranyakért paklit venni, mint 150-ért arénázni.
  • Shep
    Ráadásul egy tök béna paklit nyitottam. :(
  • Shep
    Hát véget ért a csoda, maradt a 6 győzelem, ma úgy bealáztak 2x egymás után ,hogy pislogni nem tudtam.
  • Negritis
    én ma mentem egy 8-2es mage arénát, de olyna mákom volt hogy volt pofám még 1 meccset menni és inkább retire
    160+25g + golden lighting bolt + a pakli amibe volt 40 dustnyi trash :D
  • Shep
    Na eddigi legjobb arénám 6 győzelem és most buktam egyet, így mára be is fejeztem. Hátha holnap sikerül még 1-2 győzelem!
  • Negritis
    és működik, hmm
    questing + edwin mellé pakolta a wispeket
  • Negritis
    NA rank 37, miracle rouge wispet kirakta trump ellen :D
  • hawkie22
    Én eltapsoltam ma az összes aranyamat, ami volt (kb. 4200), majd a kieg során gyüjtögetek megint. :)
    Ezt mind paklira költöttem. Végre össze tudtam rakni egy handlock paklit meg egy freeze mage-t.
    Legendaryból esett egy Nat Pagle, egy Nozdormu, egy Grommash, egy Edwin (már megvolt), egy Tinkmaster. Jaraxxust szerettem volna, de az most lemaradt, így nem került bele a handlock pakliba. Lehet nem is baj.

Megjelenik szerintetek a kieg jövö héten vagy inkább csak július uccsó hetében várható?
  • attiGT
    3 doboznál: 1 pack biztosan, 1 arany lesz, ami <100 és a harmadik meg lehet sima lap, arany vagy dust.
  • kabel15
    Ha azt nézed hogy 7 győzelemért ad 150 aranyat, akkor igen.
  • Shad01
    Aréna 6 győzelem után 1 csomag, 65 arany, és egy sima Mana Wyrm lap nem kevés egy kicsit?
  • kabel15
    Arany változatot se. Azt ha nehéz fokozatban játszol akkor lehet megszerezni elvileg.
  • Mitttomén
    Új naxx-os lapokat nem tudsz majd craft-olni, mindegyik az egyes szárnyak telesítésével lesz megszerezhető.
    Pontosabban az arany változatukat lesz lehetőség craft-olni, de azt is csak akkor, ha a sima basic már megvan.
  • AntiHero
    Köszi, pedig sokat nem is játszok a játékkal.
    Statok + a teljes arena deck:

• Shep
    Szép! Ilyesmiről én csak álmodozni tudok, legtöbb győzelmem asszem 3. Igaz, nem is nagyon arénáztam még (10 alatt).
  • AntiHero
    Tegnap mérgembe eltapsoltam 1000 goldot kb :D 7 paklit vettem + 2 aréna
    Kieg-re gyűjtöttem, de majd megveszem inkább később. Vagy addig még gyűjtök goldot.

De legalább elértem a legjobb aréna "helyezésem" eddig :)

Arénába az volt a szép, hogy 2-egymás után buktam az elején (mind a kettőt mage ellen) Utána 8-at sorozatba nyertem Végül egy Hunter ütött ki.. utána még a szerver is leállt hajnali 2kor

• Shep
    Tegnap amúgy úgy jártam, hogy feljött az ősmágus a kezemben volt vagy 6 tűzlabda, a végén mégis kikaptam, mert elkezdtem össze vissza lövöldözni a poén kedvéért, igaz a másik is gyógyított magán vagy 12-t :)
  • Shep
    Én nem mondtam sosem ,hogy jó lap, csak azzal is lehet poénkodni. Én amúgy ma összefutottam egyel és tényleg csak egy körig élt de mondom én poénnak beraknám egy pakliba mondjuk Millhouse mellé :D