• Negritis
    nah akkor pár bold prediction:
    - druida lesz legerősebb jade golemben a rugó beszopta mert a többi lehetősége kevés
    - reno lockkal lesz próbálkozás de nem fog tudni mit kezdeni a jade golem deckekkel
    - priest: a dragon priest nem lesz elég jó a midrange shaman és golem druid ellen a control priest pedig továbbra sem tud mit kezdeni a facehunterrel
    - a hunter átmegy facehunterbe megint: bluegill sniper, smugglers crate, trogg beastmaster, alley cat mind segíti a facehuntert
    esetleg a hybrid hunter lesz erős, de sztem utálni fogja mindenki a facehuntert megint
    - facewarrior és a goony goons warrior is OP lesz, a control warinak nem lesz elég removalja a jade golemekre
    - pala: eboladin sok olcsó agyon buffolt lény + doppelgangsta lesz új patron agyon fossa a boardot és a jade golemek se bírják tartani vele majd a lépést
    - mage szintén beszopta sztem, a csupa spell freeze mage és a "tempo" mage a random factorral talán ér majd valamit de alapvetően a jade golemekre nem hiszem h lesz válasz
    - shaman : marad erős, a jade golem és a midrange is nehezen lesz fogható továbbra is bloodlust és hasonlók miatt
    a control viszont sztem nem lesz annyira jó, de a devolve-t próbálgatni megéri majd

lehet túlgondolom és túlbecsülöm a jade golemek erejét, de olyanok elsőre mint a cthun hogy vállalható statline lények hozzák az effectet
    cserébe az effect maga jóval erősebbnek tűnik
    elsőre mocskosul broken sztem