40521
  • cesar22
    jade idol 1drop - ez csinál egy 1/1-et, vagy late game-t
    2 drop nincs is, a legfontosabb
    jade blossom 3drop + ramp szal coinnal csúnya - ez vagy 1/1-et vagy 2/2-et rak a boardra
    jade spirit 4 drop - 4 drop 2/3 elég karcsú, mellé egy 3/3 vagy 2/2 jön
    jade behe 6drop - 6 drop és 3/6-os stat szintén karcsú, és akkor hát legjobb esetben egy 4/4-et rak mellé

ezt egy hunter, zoo, tempomage, vagy egy sámán curve play simán lenyomja, a control warri meg türelmesen megvárja az 5 manát és brawl, gg
  • Negritis
    az biztos, hogy én többet a HS-re nem költök amit eddig költöttem azt nem bánom egyáltalán mert jó móka volt
    viszont szép lassan belefásultam én is, és ha a bold predictionjeimnek csak a fele bejön akkor én elköszönök
  • Negritis
    jade blossom x2, jade behe x2, jade idolx2 (fandril mellé ideális), jade spiritx2, aya, lotus agent x1 - 10 lap az új kiegből egy jade golem deckbe, az agent arra jó hogy szedj még jade golem lapot
    jade idol 1drop
    jade blossom 3drop + ramp szal coinnal csúnya
    jade spirit 4 drop
    agent 5drop
    jade behe 6drop
    aya 6drop

emellé ugye kellenek az alap druida lapok mint swipe x2, innervate x2, roots x2, fandral, wrath x2, nourish x1, brann, raven idol x2, mulch - szintén more jade golem
    és meg is van az alapja a decknek
    egyáltalán nem tűnik használhatatlannak és on curve is elég csúnya

valamint ha megnézed simán felmégy vele 5-6ig mire 10 manánál vagy átlagos esetben
    ergo ez egy erős midrange deck ami minél tovább húzod a meccset annál erősebb, főleg ha Fandral-t kihasználod jól

ezt pl nem én raktam össze de valami hasonlót tuti kipróbálok és aya-t ezért instant craftolom kb
    heartpwn test deck

a goony goons sztem nem sótlan, csak kicsit ugyanolyan mint a jade golem, hogy közép szar lényeket hajigálsz ki azért hogy később jöjjön az OP roham
  • dave9004
    gvg-től brm-ig tier 2-3 volt a druid combo akkori legjobb dudu deck
  • cesar22
    viszont ha a jade golemek nem adnak hozzá lényegi mértékben a metához, akkor ez a kieg is mehet a karazhan után, annyira jelentéktelen lesz, marad minden power ranking úgy ahogy eddig volt

a priest visszakapta a 3 dropját, meg a lightbombját, így már egy kicsit életképesebb lesz, nahát csudajó

ez a kezekben lévő minion meg weapon buffoló lapokkal keresve se tudtak volna sótlanabb szart kitalálni, főleg hogy ezekhez a meglévő szinergiához adtak még hozzá még párat, átnevezve, kicsit jobb, vagy rosszabb statokkal. na majd legközelebb
  • Negritis
    persze :D mikor a combo dudunak túl sok volt a counterje
  • cesar22
    a jade golemek szerintem cseppet túl vannak értékelve, szerintem nem lesz akkora durranás mint várják mégpedig azért mert nincs elég szinergia lap hozzá, azt hittem többet fognak adni hozzá, de a legtöbb szinergia lapot kapó class a druid is kapott 3-4-et ösz-visz. van egy ami még rak plusz 3-at a deckbe, de azt még ki kell húzni, önmagában ez sovány hogy felépítsenek rá egy paklit.

a katónál megvoltak a curve playbe illeszkedő jó statokkal rendelkező tempo dropok, twin emperor, stb és akkor még a végén jött maga kató

persze lehet majd god draw-val op playeket összehozni meg brannel, de ahhoz túl sok nem túl életszerű szerencsés csillagegyüttáléás szükséges, ez így nem elég konzisztens
  • Renegade
    volt egyáltalán olyan meta, amikor a dudu, nem volt jó?
  • Negritis
    nah akkor pár bold prediction:
    - druida lesz legerősebb jade golemben a rugó beszopta mert a többi lehetősége kevés
    - reno lockkal lesz próbálkozás de nem fog tudni mit kezdeni a jade golem deckekkel
    - priest: a dragon priest nem lesz elég jó a midrange shaman és golem druid ellen a control priest pedig továbbra sem tud mit kezdeni a facehunterrel
    - a hunter átmegy facehunterbe megint: bluegill sniper, smugglers crate, trogg beastmaster, alley cat mind segíti a facehuntert
    esetleg a hybrid hunter lesz erős, de sztem utálni fogja mindenki a facehuntert megint
    - facewarrior és a goony goons warrior is OP lesz, a control warinak nem lesz elég removalja a jade golemekre
    - pala: eboladin sok olcsó agyon buffolt lény + doppelgangsta lesz új patron agyon fossa a boardot és a jade golemek se bírják tartani vele majd a lépést
    - mage szintén beszopta sztem, a csupa spell freeze mage és a "tempo" mage a random factorral talán ér majd valamit de alapvetően a jade golemekre nem hiszem h lesz válasz
    - shaman : marad erős, a jade golem és a midrange is nehezen lesz fogható továbbra is bloodlust és hasonlók miatt
    a control viszont sztem nem lesz annyira jó, de a devolve-t próbálgatni megéri majd

lehet túlgondolom és túlbecsülöm a jade golemek erejét, de olyanok elsőre mint a cthun hogy vállalható statline lények hozzák az effectet
    cserébe az effect maga jóval erősebbnek tűnik
    elsőre mocskosul broken sztem
  • Mephike
    Hm, igazad van, ezt nem is láttam.
    Lehet az update előtt még lesz egy kis szerverkarbantartás? Passzolom a kérdést. Remélem lesz tavern brawl, jó az az egy ingyen pack hetente.
  • JethroHUN
    Játékon belül a "closed for renovation" felirat jelenik meg nem a vissza számlálás.
  • Mephike
    Nem olvastam olyan hírt, ami ezt támasztaná alá, bár a megjelenés lehet kicsit be fog kavarni.
  • JethroHUN
    Ezen a héten nem lesz tavern?
  • Mephike
    Összességében nem csalódtam a kiegben, természetesen lehetne jobb is, de ismerve a fejlesztőket, lehetne rosszabb is. Nem tudom megítélni, hogy a meta mennyit fog változni, gyanítom ez az új Jade Golem erős lesz, a pap szintén erősödni fog, de talán nem lesz olyan elbaltázott, mint a sámi buff.
    Egy biztos, nem érdemes elkapkodni az új legendek kraftját, érdemes lesz várni még egy kicsit.
  • dave9004
    Vagyis euban majd karácsony, mire a szerverek elbírják
  • dave9004
    Elseje
  • Shep
    Na mikor jön ez a csodálatos kieg?
  • dave9004
    Nem ez a kieg fog visszahozni a játékba. Rotációnál eldől.
    Basic classic set amíg megmarad, addig nem változik a játék érdemi szinten.
  • Zozo0122 #35450
    Végem :DDD

MSG Rogue
  • Negritis
    heartpwn ma bemutatott lapok
  • Zozo0122 #35448
    A street trickster meg az apothecary lock epic miért nem demon?
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.28. 21:11:04
  • Zozo0122 #35447
    Közben megtaláltam :D
  • cesar22
    itt 98 van listázva https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/5b5mlg/the_mean_prerelease_reveal_chart_all_currently/

most bemutattak még 34-et, ami 132
  • Darthmushroom
    számomra az a meglepő, h a promo videó végén ott egy nagy sárkány, és még se jön semmilyen neutral dragon (és nem is hasonlít a pap dragon lapjára)
  • Zozo0122 #35444
    Bárhogy nézem, még hiányzik egy Warlock Common. Vagy vak vagyok?
  • cesar22
    http://www.hearthpwn.com/news/2035-gadgetzan-card-reveal-live-stream-watch-and-follow
  • Madi92
    Hol látom ezeket? Béna vagyok.
  • Darthmushroom
    Papnak silence azért jön... de vicces a heal is 4 mana 12 heal :D kár h nem lehet enemyre.. velennel meg embracel 24 damage mi OP lenne :D
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.11.28. 20:45:49
  • cesar22
    mayor noggenfogger, weasel tunneler :D

baszki mintha valami paródia lap-contest győztesei lennének
  • Zozo0122 #35439
    SHADOW RAGER öcsém, ezt a lapot meglátjátok...most 1 percig csendes facepalm következik itt :D Nem olyan rossz, de istenem :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.28. 20:38:16
  • Zozo0122 #35438
    Nyomorultak ezek, nagyon nehéz lett volna végigfutni a collectionön és bemutatni a többit... Ez a Frodan is annyira ostoba, amennyire kék a haja. A streamben is nemegyszer előfordult, hogy ott volt az új lap, és csak fél perc múlva ment rá, hogy lássuk mi is. Gratulálok!

Egyébként meg úgyis 1-2 órán belül kinn lesz a többi lap is, majd kipakolják fb-ra. Hopp, már jönnek is.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.28. 20:35:28
  • cesar22
    én lehet nem nyitok egyet sem

megnézem a lapokat, továbbra is kazakus meg a priest legend ami érdekes számomra, ezt a kettőt lekraftolom, oszt kész, a gold megmarad a következő adventurre
  • Darthmushroom
    am nem úgy volt h most a streambe az összes maradék lapot bemutatják?
  • csoszi87
    De a legfontosabbról lemaradtam!
    Pirest kap új removalt?
  • Zozo0122 #35434
    Nem vagyok biztos abban, hogy előrendelek :D
  • TBTPumpa
    December 1.
  • Mephike
    Ahogy azt szokta ;)
  • csoszi87
    Úgy látom Blizz ismét finoman és óvatosan nyúlt bele a metába.
  • Darthmushroom
    ez a jade golem brutális lesz, főleg ezekkel a deathrattle minionokkal... boardclear és még nagyobb golemek jönnek.
  • Negritis
    nem a haja zavar
    hanem a hanGja és a stílusa

halott miniont is lehet freezelni, bug? :D