Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
most nézem Forsennél és ötöt kever az animáció is.
Shep
5 az a 3.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

érdekes, hogy az animációban 3-at rak bele
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2016.09.02. 18:42:21
Shep
Nem, mert akkor még durvább op lapok lennének, nem elég, hogy 7-ért 5-öt sebez meg még 5 manás lényt is idéz, ráadásul common? Ezek után milyen legendás varázslatokra lehetne számítani ezektől?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azon gondolkozom, hogy nem tenne jót a játéknak, (tudom, sok nagyobb baj is van) ha lennének "Legendary" spellek? Tehát pl egy call of the wild csak egyszer történhetne meg, stb.
dave9004
Még aznap javították a hártpónin és mindenhol amikor spoilerezték. Saját problémád h nem tudtad felfogni a lapot. Pedig a Hpónon is felkerült minden fos kínai nyelvű lap és többet elfordítottak a legelején emiatt.
Annyira várni egy lapot, hogy nem is tudod mit csinál az vicces 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.09.02. 15:23:58
dehogynem 😄
ott is rengeteg a trashdeck, viszont theorycraft-ra tökéletes

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én is vártam rá, hogy majd a RenoPalába milyen fasza lesz. De csak elcseszi a játékomat. : (
hearthpónira rakták fel, oda azért nem kerül fel minden szar úgy tudtam, na mindegy az egész kiegből ezt az egy lapot vártam erre, kiderül hogy az is teljesen más lesz 😄 mocskosblizárd 😛
dave9004
ja ráadásul igen 5-öt rak a meccs elején be, nem hármat.
Hidd el így is csak casual lap főleg a Prince mert alapvetően rontja a húzásod minőségét.
Fogalmam sincs, szerintem nem, de az biztos, hogy 5db pakol bele, nem 3-at. Mondjuk 3 jobb lenne.
dave9004
nem változtatták meg. a legelején amikor spoilerezték a lapot, akkor elfordították, majd aznap még javították. amit láttál mindig is az volt a lap. nem változott, csak szarul fordította elején valaki és fél napig elhitte a net.
ezt a prince malchazart megváltoztatták? mert akkor én most vettem észre, esküdni mernék hogy eddig az volt a képessége hogy a köröd elején pakol bele 3 legendaryt a deckedbe, most mint a kató a játék elején belerak 3-at és kész, onnantól már csak sima minion
Szerintem is! 😄
dave9004
rádállították a szervereket, hogy ma te szívj.
Ezt valaki magyarázza el nekem. Egész nap a Reno N'zothal szenvedtem, egy kezemen meg tudnám számolni, hány olyan party volt, ami nem aggro ellen volt.
Jó mondom, akkor átváltok Pawny féle Patron warriorra, mert az elvileg ezek ellen jó. Most egyetlen egy aggrot nem láttam, csak controll pirest, warrior, meg C'thun Druid... eszem eldobom.
Shep
Hát pl ami gyorsabb,vagy controlosabb, mint a tiéd. Ha gyorsabb ugye az nem kérdés miért, ha pedig controlosoabb akkor meg azért, mert egyszerűen nincs mivel megoldani a nagy hegyeket, vagy csak egy tót által visszahozott sereget.

Mephike
Mire gondolsz az érdekes alatt?

Shep
Míg össze nem futsz pár "érdekes" deckkel 😊

Mephike
Kipróbáltam thijs ressurect papját, teljesen kellemes meglepetés volt. Sokkal jobban működött, mint ahogy azt előtte vártam.

warlockból és rugóból is 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Volt ilyen? Na ne már 😄DD

dave9004
volt vmi druid emlékeimben, ha turn 7-9-re nem maradt 14-20-nál több életed, akkor fixen nem éltél 10 kört meg 😄
jah ez a hunter még nem kiforrott, pl egy lock n load után a 3 secret az segít h ne fogyj ki a szuflából

viszont a hunternek nagyon nincs laphúzása, még annyira se mint a shamannak 😞

Megnyertem, de lol.
amúgy a facehunter, face shaman időkbe elég rendszeres volt hogy mire kb túlélted a baordot a 2. hullámba jött a nuke 😄

Ilyen már volt valakivel? 😄
Turn 1, Druid kiinnervételte Barns-t, aki behozta Ragnarost, kiraktam doomsayert, szerencsére arcba ment, de turn 3-ra, 11 HP-n álltam.
Utána sokat nem csinált, szóval enyém lett a board, de turn 7-ben kirakta Emperort, majd Malygos befejete turn 8-on. LáL

dave9004
ha nem fun tokenpaklikat akarsz akkor nem kell. kieg után se lesz jobb.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.08.31. 15:24:56
Olyan kérdésem lenne, hogy Illidian Stormrage-et érdemes megtartani? Ha dustolnám, pont kijönne egy másik Legendary.

Egy kis spoiler az új wow kiegből.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yserának annyi 😞

az látod lehet 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sadface
A warrior tuti széttört valamit ez után.

I decide when I'm done.

mondjuk én a nerub prophetet cseréltem ebben a deckben terror from behind-ra 😄

😄

ez nem a szokásos atom combos játékainak egyike, csak vicces

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

vegicsek
Pont egy hete szereztem meg

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

szerintem nem fogják

vagy hát miért most nerfelnék?

ha jól tudom, béta óta megy a sírás, mindig voltak olyan deckek amik képesek voltak kézből nagy sebzésre, meg a pala is megkapta nem olyan rég a béka mágiát. Szóval nem úgy néz ki, hogy nagyon zavarná őket, max finomítanak pár dolgon.

ok, a wari szerintem megint/mindig aranykorát éli, OTK, Dragon, Control, Tempo, visszajött a törpördög + a felsoroltak tetszőleges variációja.

kiváncsi vagyok a charge-t mikor nerfelik az OTK-k miatt 😄

nem még, és mivel reynad is csinált egyet
kevés a motiváció 😄

összeraktad már a bloodwaridat? van már belőle pár verzió 😊

az remek lenne igen.

mármint ha elkussolnál végre.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

ééés, úgy érzem beszélgetésünk fonala megszakadt, majd ha kijössz az ovimódból folytatjuk 😊

dave9004
ha annyira érdekel rákeresel. utána subolhatsz is hozzá, massanhoz és a pónibothoz is
jaj, hagyjuk már az ovit, leírtam mi a bajom: nem az, hogy nem szerettek x/y-t, hanem vádaskodtok, ha ezen ismereteid fényében, azt FELTÉTELEZED, hogy én bevédeném, akkor nosza, hit me, vagy bejön, vagy nem 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.29. 11:42:39

dave9004
jobb ha nem akarod, a végén őt is bevédenéd. Nem tudom hogyan sikerülne, de megvenne kilóra ő is 😄
izé, muszáj megkérdeznem, ki a franc ez az Athene, csomószor előkerült már a neve, mint rossz ember/gamer, gondolom el is tűnt, okkal

az szerintem is jobb, de a 2-t sztem simán lehet ötvözni is akár