Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Rendeztem már HS versenyt, rengeteg játékossal beszéltem már, hallottam már sokféle véleményt.
Ezzel a játékkal rengetegen játszanak, még belegondolni is nehéz, hogy mennyien ülnek le mellé napi/heti rendszerességgel. Imádnám én is, ha kicsit komolyabb lenne, ha kicsit komplexebb lenne, rengeteg dolog van, ami jobb versenyeket hozhatna, profibb mentalitást, de nem fogják meglépni még jó ideig ezeket a dolgokat. Hiszen a mostani félprofi/félgagyi állapot mindenkinek jó, leül mellé a profi (közben szentségel, hogy miképp lehet ennyire nem észrevenni, hogy mitől lehetne jobb a játék), leül az is mellé, aki csak heti egy két alkalommal ül oda mellé, hiszen a haverok is ezzel játszanak, nehogy már ő kimaradjon (örül, amikor rng őt támogatja, lesz miről mesélni, hogy "mekkora királyság volt tegnap, amikor...").
Ez van, persze a fejlesztő csapatot én is elkívánom a fenébe rengeteg alkalommal (a buzzard nerfjét sosem fogom megbocsájtani nekik), de némileg talán ők is fejlődnek, jó példa a mostani kiegben látható változások. Viszont profi játékot ne várjon senki ettől a játéktól, nem akar az lenni, hiszen azzal rengeteg játékost veszítenének hosszú távon.