Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.08.28. 15:08:08
I decide when I'm done.
I decide when I'm done.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
te elmondhatod, hogy na ugye, igazam lett én meg szomorú leszek, hogy, na ő is csak viewbotok hátán tudott felkapaszkodni, remek, de kb ennyi.
aki nézi, az jó eséllyel a száj hagyom miatt nézni, meg mert ügyes (nézed xy-t? tök jól nyomja változatos deckekkel, magyaráz és vicces, stb). persze nem kizárt, hogy olyanok is vannak, akik azért kattintanak valakire, mert "sokan nézik".
Igazából amíg nincsen tétje, addig mindenki azt csinál amit akar, sajnos.
Akik meg vádaskodnak, igazán növeszthetnének tököket, járjanak utána, leplezzék le, de amíg csak redditen sírnak, hogy láttam, amit láttam, meg több nézője van, mint nekem, tehát csal, addig szánalmas ez az egész, sőt igazából ezzel magukat járatják le, mert egy olyan világban élünk, ahol aki csak vádaskodik, azt a közösség rögtön beskatulyázza, na irigy béna, vagy unatkozó konteóhívő, viszont, ha tenne valamit, akkor lenne szava és talán nem reszkíroznák a csalók a lebőgést, ha meg be merne állni egy ilyen tökös gyerekek mögé a twitch meg az yt, az már maga lenne a csoda.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.28. 13:44:12
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
az oldalukon akik használnak viewbot oldalakat azokat csak akkor bannolják ha van fix bizonyíték
lásd Massan aki volt olyan ügyes hogy élőadásban rákattintott a viewbot oldalra és intézkedett
ha csak feltételezések vannak akkor nem csinálnak vele semmit, elég ha megnézel 1-2 booby streamerről szóló yt videót ott is elmondják h a viewbotért nincs ban, villantásért van
Viszont, a YT a twitch és egyéb oldalak is elég durván rámennek arra hogy kitakarítsák a viewbotter oldalakat, ezért azoknak is csökken azért a mennyisége
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
akkor most a twitch kiáll a csalók mellett és támogatja őket (tuti mind gyíkember), vagy esetleg van pár irigy ember, aki szentül hiszi, hogy csak egy csaló tűnhet sikeresnek? csak az a fránya bizonyítékot találnák már meg 😊
Varian hátránya is ez, hogy "csak" kirakja a boardra, de a battlecry-t bukod olyankor ezért sem lenne jó úgy a curator sem
1. igen, nem tudsz húzni mert a kezed úgyis tele
2. túl kevés a target neki max 1-1-2 lap : c. seer, kodo, twilight, azure,
amiben jól működhet curator az inkább a murloc pala
vagy megnézni egy reno palával
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.08.27. 23:07:29
Összeraktam egy laplopkodos controll N'zoth Priestet, ma csak azzal játszottam így R18-16 környékén. Én ennyit nem nevettem még. 😄D
Az előbb Malygos mage ellen, toughsteelel elcsórtam Ronint még a játék elején. 8 körben ki is raktam, letrédeltem, megkaptam a 3 Misselt. Ő kirakta Malyt, erre én Mind Controll Maly és nem tudta leszedni csak 2 HP-ra. 😄DDDDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Blood To Ichor x 2
Execute x 2
Whirlwind x 2
Battle Rage x 2
Commanding Shout x 2
Fiery War Axe x 2
Slam x 2
Wild Pyromancer x 2
Acolyte of Pain x 2
Charge
Ravaging Ghoul x 2
Shield Block x 2
Faceless Manipulator
Grim Patron x 2
Arcane Giant x 2
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Én Sir Finleyt raktam bele, egy innerrage helyett.
turn 7 patron pyro inner rage
a patronokban meg az a jó hogy a patron commanding shout pyro kombóval patronokat gyártasz, és ezzel párhuzamosan az ellenfél boardját meg leszeded
én csak azt nem értem, hogy minek bele két giant, szerintem 1 is elég, én betettem helyette egy emperort
A giantok meg sosem müködtek nálam, mert egyszerűen előzöleg nem tudtam annyi face dmg-et kiosztani, hogy akár a + innerrage comboval sem tudtam volna lethalt adni.
Hozzáteszem, tegnap semmilyen deckel nem tudtam játszani, szóval lehet az is benne van.
Mondjuk életem első Warrior deckje volt, lehet nem ezzel kellett volna elkezdeni.
én is kipróbáltam, és tényleg elég meggyőző, mondjuk elég agyalós, könnyű elkúrni
Ennek örömére, csináltam egy purify decket, kb azt a decket, amire a lapot kitalálhatták, de így R 19-18-on bohóckodni egész jó. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Holy Smite x 2
Acidic Swamp Ooze
Ancient Watcher x 2
Crazed Alchemist x 2
Divine Spirit x 2
Purify x 2
Shadow Word: Pain x 2
Shadow Word: Death x 2
Defender of Argus x 2
Eerie Statue x 2
Faceless Shambler
Priest of the Feast x 2
Excavated Evil x 2
Entomb x 2
Ragnaros the Firelord
Arch-Thief Rafaam
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Most van is 1db 80 aranyas küldim amit mindkét játékos megkap.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun