40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #35388 ahhoz van pár hasznosabb lénye. -
Power overhelming. -
Mé' nem alszó má ilyenkó'?
Ahhoz, hogy ez a lap komoly fenyegetést jelentsen kell valami buff rá. Talán ez a kézben buffolós deckeknek jó lesz, de szerintem ezt tesztelni kell, könnyen lehet, hogy csak 400 dust lesz. -
Negritis #35385 -
Renegade #35384 :D -
Holnap este hétkor bemutatják a még hiányzó lapokat, gyanítom elhintik a kezdés napját is. -
Na majd ha a rogue megkapja a hard removalokat a fegyverek mellé.. :))) -
Negritis #35381 sztem se lesz túl jó a mostani shamanokba
viszont egy latebb value nzoth shamanban jó lehet
főleg ha van elég threated amihez mondjuk kell 3+ poly,hex ...
sőt mid rangebe is belefér akár egy thing from behind helyett -
Amúgy ez szerintem semmire se lesz jó. Akárki meggátolja az effektet (silence, poly, stb) és túl lassú. -
Negritis #35379 nem elég jó a shaman nah -
Nem volt elég a 4 mana 7/7. -
Negritis #35377 warriornak ez sztem túl erős lenne
shamannak nincs elég laphúzása hogy rendesen kihasználja ezt a warriornak van -
Zozo0122 #35376 Storm guardian :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #35375 Nekem bejön a shaman legó. De ööö...félve szólok, de mi lett volna, ha ezt a kártyát esetleg a warrior kapja taunt wariba...
Na mind1, így kinéz egy controlos shaman, vagy N'zoth shaman.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.26. 23:09:25 -
Negritis #35374 gyengének érzem de talán majd lesz valami deck ami képes használni
ez egy másik új shaman lap
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Itt a sámi lego:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.11.26. 23:02:31 -
ktm99 #35372 Szerintem, friendly stealth minionokat eddig is lehetett célozni ilyen buffoló lapokkal. Szóval ez inkább megkötés, mint előny. -
Addig is itt egy cikk, ami érdekes lehet. -
Zozo0122 #35370 Vagy stealth :DDDDD Azért nem látszik még... (ha tényleg lesz rajta stealth, végem :D)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.26. 20:28:27 -
cesar22 #35369 2 mana 9/9 -
Madi92 #35368 Overload. -
Zozo0122 #35367 26 perce késik a shaman legendary. Hogy lehet ez? :O -
Renegade #35366 nyeeeh, pont ő volt itt aki nem picsogott, de tény, pár embert leoltott csúnyán :)
meg persze, tett le az asztalra, ami milyen meglepő, +olaj volt a tűzre :) -
Remélhetőleg egy színvonalasabb játék leköti az idejét. x) -
Renegade #35364 amúgy Icyval mi történt?
08.28 óta nem aktív, értem én, hogy volt aki nem kedvelte, na de ezért elásni?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.11.26. 16:55:12 -
Renegade #35363 ja...nincs rinya a topikban...ja
hogy legyen némi érdekes deck/gp is.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.11.26. 16:47:36 -
Zozo0122 #35362 Ja, csak ez megint ilyen kamuszöveg volt. Mint a jövőben szeretnénk elkerülni az OTK charge combókat. Ja. Anyfin pala vígan játékban van. Lehetőség adott. -
Negritis #35361 :D
azt nem mondták mikor jön ;) -
Zozo0122 #35360 Azt mondták, hogy nerfelni kell a Blade Flurryt, mert kell a "design space" a class új fegyvereinek, amit a jövőben adni szeretének neki. -
Negritis #35359 de a rugó nem kitalált weapon class :D
az csak a hero power, amihez van 1-2 buff
a rugó a "shady" karakter, a lapot lopok stealthbe megyek stb
az igazi wepaon class az a warrior és annak azért vannak is jó fegyverei :D -
Zozo0122 #35358 Nem kell komplexebbé tenni, csak ilyen alapvető igényekről van szó, mint hogy a kikiáltott weapon classnak legyen használható fegyvere :D -
Én továbbra is tartom, hogy nem hiányzik onnan a kreativitás, csak láthatóan nem akarnak az ilyen egyszerű,jól bevált dolgoktól többet a játékba rakni.
Rengeteg jó rajongói ötlet van, de ez majdnem minden ilyenfajta játékra igaz, de általában erre meg az szokott lenni az érv, hogy a rajongók nem látják át a nagy egészet és hiába hangzik nagyon jól amit épp kitalált, nem feltétlen implementálható bizonyos okok miatt.
De tényleg inkább az lehet itt a baj, hogy a blizzard nem akarja bonyolítani és még komplexebbé tenni a játékot, ez pedig valószínűleg nem fog változni.
-
cesar22 #35356 ha ennél kreatívabbat nem tudnak produkálni, akkor akasszák szögre a lantot. egyébként meg ez hülyeség, millió ötlet, és lelkes vállalkozó van szerte az éterben, csak fe lkéne őket kérni, vagy legalább lenyúlni tőlük a ötleteket, ez csak szimplán trehányság kérdése -
sótlan az egész. -
Rendeztem már HS versenyt, rengeteg játékossal beszéltem már, hallottam már sokféle véleményt.
Ezzel a játékkal rengetegen játszanak, még belegondolni is nehéz, hogy mennyien ülnek le mellé napi/heti rendszerességgel. Imádnám én is, ha kicsit komolyabb lenne, ha kicsit komplexebb lenne, rengeteg dolog van, ami jobb versenyeket hozhatna, profibb mentalitást, de nem fogják meglépni még jó ideig ezeket a dolgokat. Hiszen a mostani félprofi/félgagyi állapot mindenkinek jó, leül mellé a profi (közben szentségel, hogy miképp lehet ennyire nem észrevenni, hogy mitől lehetne jobb a játék), leül az is mellé, aki csak heti egy két alkalommal ül oda mellé, hiszen a haverok is ezzel játszanak, nehogy már ő kimaradjon (örül, amikor rng őt támogatja, lesz miről mesélni, hogy "mekkora királyság volt tegnap, amikor...").
Ez van, persze a fejlesztő csapatot én is elkívánom a fenébe rengeteg alkalommal (a buzzard nerfjét sosem fogom megbocsájtani nekik), de némileg talán ők is fejlődnek, jó példa a mostani kiegben látható változások. Viszont profi játékot ne várjon senki ettől a játéktól, nem akar az lenni, hiszen azzal rengeteg játékost veszítenének hosszú távon. -
Ennél kreatívabb dolgokat nehéz a játékhoz adni, ha ugyan ilyen egyszerű és könnyed talajon akarják tartani, márpedig elég jó üzlet ez nekik.
..random dolgokat továbbra is lehet, de azt sem szeretitek:D -
Negritis #35352 a flurry-nek az a nerfje hogy ne sebezzen arcot jó volt
az hogy drágább lett viszont killer ez tény -
Zozo0122 #35351 Elismerem, hogy összességében jónak tűnik a kieg, nagyjából elégedett vagyok a sokszínűségével, stb. de a fejlesztőbrigádot kicsit "trógernek" tartom, olyan tekintetben, hogy ha gond van csak akkor nyúlnak bele, amikor hónapokon át tartó szenvedés után tarthatatlanná válik a rinya, a nyilvánvaló hiányosságokat nem pótolják (vagy nagyon késve) és mindeközben egymásnak ellent mondó nyilatkozatokat tesznek. A fegyveres classnak gyakorlatilag még NEM adtak jó fegyvert kiegészítőből, a tökéletesen hozzáillő AoE-t ( ami egyébként játszhatóvá tette az Assassins Bladet, ami nekem nagyon tetsző lap, de használhatatlan a heal hiánya miatt) pedig tönkretették. -
cesar22 #35350 eddig egyedül a kazakusra, meg a priest legendre mondtam azt hogy na ez tetszik
nem tudom hány lapot mutattak be eddig, meg nincsenek nagy elvárásaim, de azért az arány finoman szólva szerény -
Negritis #35349 ha minden lap legalább JÓ lenne egy kiegen belül
akkor a "discover" és a "get a random *" típusú lapok pillanatok alatt über op-k lennének
pont ezért kell egy köteg szar is hogy ezeket balance-ban tartsa