• Mephike
    Melyik hero legendását kaptad?
    Amúgy ha számolsz egy kicsit, 1500 Ft-ot költöttél most, amiért kaptál egy legendást (400 dust) + 10 bostert (40*10=400 dust), ami összesen is legrosszabb esetben 800 dust.
    Nos én Magiceztem anno, és emlékszem, amikor megjelenéskor bizony fatpack-et vettünk, ami ha most megnézed kb 10k Ft/db áron van. Emlékszem, amikor 4 fatpackből nem jött vissza a csomagok ára, hanem annak csak töredéke (kereskedem, és játszottam a lapokkal). A haverom az asztal túloldalán 1 fatpackből kinyitotta ugyanazt a síkjárót kétszer, az a lap akkor 15k Ft-ot ért, később 25k Ft-ért is elment.
    Képzelheted mit éreztem akkor.
    Nem akarom a Blizzt védeni, mert ők is a Te pénzedet akarják, de hidd el ez még mindig finomabb, mint a Magic volt és ott nem lehetett dust-ra alakítani a lapokat max cserélni eladni. (Mielőtt valaki azt mondaná, hogy ott fizikálisan enyémek voltak a lapok, annak azt mondom a sima landeket 10Ft-ért adták - volt ki ingyen - és a papír csak papír.) Ott úgy kezdődött a játék, hogy szerezz be min 8 pain földet, aminek darabja 2500Ft volt, és ekkor még csak landjeid voltak.
    Szóval értem ha valaki rosszat nyit, és annak nem örül, én sem szoktam, csak ilyenkor arra gondolok, hogy ez még mindig jobb, mint más megoldások.
    2 év alatt dustból kell annyinak lennie nálad ha rendszeresen játszol, hogy az alap legendek, amik jók, már nálad kellene legyenek.