Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #3435 Egy zoo deckben tipikusan 1 spell van, Soulfire, szóval gond nélkül fent tudod tartani a controlt a többi lényeddel, hisz azokkal van tele a kezed, a kapott spelleket meg majd elhasználod, ha Cho halott (amit igenis elő tudsz segíteni, ha szükségét érzed, abusive sergeant, argus, dark iron dwarf, wolf, shattered sun cleric, satöbbi).
Az ellenfeled azonban ha spellekre is alapozza a board controlt (miracle rogue, control warrior, sámán, stall mage példának okáért), akkor kénytelen lesz 1, jobb esetben 2 spellel kiszedni Cho-t, hisz amíg ő lentvan nagy árat kell fizetnie a spellek használatáért.
Én elég sok zoonál láttam rank 1-2 környékén Chot, Millhouse-t viszont egyiknél se.
Nem mondom, hogy Cho alappillére lenne a zoonak (én se használom), de amellett továbbra is kitartok, hogy bőven beleillik a zoo koncepciójába, lényegileg egy shieldbearer, ami a +1 manáért cserébe szerez Neked pár lapot, ha másra nem hát arra, hogy azokat is eldobhasd az értékes lényeid helyett, ha jön a doomguard.