40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
kopaszeger #3461 Üdv meg tudná valaki mondani hogy melyiket érdemesebb chantolni: a The Beast-et,Ysera-t, vagy a Hoggert ?
-
csoszi87 #3460 Mármint 2. meccsen gondoltam.
Bocs, de még a hatása alatt vagyok.
-
csoszi87 #3459 Beszélek hülyeséget...
*4 Fireballt gyűjtött be.
De volt nála 1 Flamestrike, 2 Arcane Missles, +1 Fireball, Arcane Explosion, meg 1 Arcane Intellect amit láttam.
Azt hiszem jó köröket fog menni. -
WagnerUr #3458 Archmage Antonidassal 2. körben biztosan nem találkoztál, legfeljebb 3.-ban ha Alarm-o-Bottal rakta le. A Flamestrike pedig Fireball volt, nem? -
csoszi87 #3457 Arénában találkozni 1 olyan mágussal 2. körben akinél ott van Archmage Antonidas felbecsülhetetlen. 
3 körig nem tudtam leszedni, összesen 4 Flamestrikeot gyűjtött be. -
Negritis #3456 Trump most nagyon belebuzult a handlockba, kipróbálnám én is, de nicns 1 giantem se :D
de legalább már kész van egy doomslayer a 2ből :D -
Negritis #3455 http://www.twitch.tv/sitisgaming
asszem ez az -
csoszi87 #3454 óóó
van twitche?
köszi az infót. -
Negritis #3453 twitchen szoktam néha nézni, nem rossz a srác -
csoszi87 #3452 Nem tudom mennyire örülnél, hogy a megnyitott arénádat befejezi a játék, és cserébe kapnál jutalmat az alapján ahol éppen álltál az arénában. 
Jó mondjuk sok minden nem tudtam volna kihozni belőle.
4 wineket megyek folyamatosan.
Mondjuk tegnap találtam 1 magyar youtube csatornát.
Srác elég korrektül magyarázza, hogy mit miért csinált. Az arénák elég régiek (3hónapos videók), de szerintem jók.
madorjan
-
Negritis #3451 az nice, én ha alt+f4el akarok kilépni akkor 3ból 1x lefagy az egész
azóta csak menü quit, vagy feladatkezelő :D -
Pár nap óta nekem is frissül már este a küldetés de paklit nekem sajnos nem dobál csak úgy, pedig jó lenne :) -
csoszi87 #3449 Aréna 1-2-nél ALT F4-el léptem ki a játékból.(ebéd is kész volt, mondom majd délután folytatom)
Lehet erre gondolta azt, hogy nem akarom folytatni az arénát.
És most amikor beléptem a paklit észrevettem, utána léptem be arénába, hogy folytatom és ekkor látom, hogy befejeztem. -
Negritis #3448 :D
küldi jött, deck nem _:D -
csoszi87 #3447 ÓÓÓ, hogy a gép úgy gondolta, hogy 1-2-nél szeretném abbahagyni az arénát és megelőlegezte, a paklit, meg 65 dustot.
Kedvesek. -
csoszi87 #3446 Most én őrültem meg?
Az, hogy én este kapok küldetéseket 1 dolog...
De most 1 ki nem bontott pakli várt és ez biztos, hogy reggel még nem volt. Arénában meg még nem végeztem.
-
Negritis #3445 kutyák, flame tong és fire ele + hex ha ezekből van 2-2 akkor jó lesz a shaman aréna, ha nincs akkor azért lehet szívás -
Szerintem a Flametongue totem re sokkal nagyobb szükség van, vagyis kell FireElemental és Hex is, de 2-3 totem sem árt mellé. Ha sikerül kijátszani és életben tartani. Utána iszonyat dolgokat lehet le művelni vele. -
Pio #3443 Igen, épp akartam mondani, hogy a sámán arénában azon múlik, hogy hány fire ele meg hex jár mellé.
Múltkor egy sámán 3 körben egymás után fire elet dobott, hamar véget is ért a pályafutásom ellene. :) -
Negritis #3442 imádom a shámánt rankedon, de arénába mindig szivat se fire ele se hex :D
hunter sztem egész jó legalábbis nekem eddig azzal jöttek legjobban a winek -
Na újraindítás után sikerült hoznom a szükséges 2 meccset a napi feladathoz és meglepően simán. Már többször volt ilyen, hogy egy újraindítás után kedvezőbb volt a lapjárás, ami azért némileg érdekes dolog. -
Én sámit kedvelem. Nekem fekszik vele a játék. Ha jó lapokat sikerül vele össze hozni 10-12win megvan vele. -
csoszi87 #3439 Hasonló arénában.
Kirakok valamit, na mondom: Ezt kapd el.
Nem elég, hogy elkapja, még miniont is rak le és támadni is tud arcba.
Hogy lehet, hogy mage-nek a random 120 lehetőség közül összesen 1 Flamestrikeot-Polymorfot-Frosboltot-Arcane Missles-t adjon?
És 3 meccs alatt polyt nem is láttam többit is 1-1x különböző körökben.
Magen és Palán kívül mit érdemes választani arénában?
Druida, Sámán?
Esetleg többiek közül? -
Nirz #3438 nem vitatom helye lehet a zooban de szerintem nem optimális úgy értem vannak jobb lapok,túl szituációs a lap -
Nirz #3437 dettó :D -
Hát ez egy ilyen nap, semmivel nem tudok nyerni, mindig ott van náluk az éppen szükséges kontra, vagy túlélő lap. -
Pio #3435 Egy zoo deckben tipikusan 1 spell van, Soulfire, szóval gond nélkül fent tudod tartani a controlt a többi lényeddel, hisz azokkal van tele a kezed, a kapott spelleket meg majd elhasználod, ha Cho halott (amit igenis elő tudsz segíteni, ha szükségét érzed, abusive sergeant, argus, dark iron dwarf, wolf, shattered sun cleric, satöbbi).
Az ellenfeled azonban ha spellekre is alapozza a board controlt (miracle rogue, control warrior, sámán, stall mage példának okáért), akkor kénytelen lesz 1, jobb esetben 2 spellel kiszedni Cho-t, hisz amíg ő lentvan nagy árat kell fizetnie a spellek használatáért.
Én elég sok zoonál láttam rank 1-2 környékén Chot, Millhouse-t viszont egyiknél se.
Nem mondom, hogy Cho alappillére lenne a zoonak (én se használom), de amellett továbbra is kitartok, hogy bőven beleillik a zoo koncepciójába, lényegileg egy shieldbearer, ami a +1 manáért cserébe szerez Neked pár lapot, ha másra nem hát arra, hogy azokat is eldobhasd az értékes lényeid helyett, ha jön a doomguard. -
Nirz #3434 Szerintem cho sehogy sem jó mivel nemcsak az ellenfélnek hanem saját magunknak is ártunk vele mégha mi maguk alig használuk spellt
Ahhoz hogy fentarthassuk a controlt cho egyszerűen túl passziv ráadásul ha még jutatt is spellt nem hozta vissza az árát mert te sem tudod használni mert akkor ellenfél kezébe visszadod,suicidelni meg nem olyan könnyű
Szóval szerintem még milhousnál is rosszabb -
Nirz #3433 nem jó
4 health nagyon kevés 6 mana körül,könnyű eltávolítani -
Napi kiégés megvolt:D Lerakom Alexet, hogy visszahúzzam szegény magem hp-ját erre a következő körben mit rak le a pap? Alexet.
Pár spell segítségével leszedem, erre következő körben mind control FU.
-
csoszi87 #3431 Druidában tudom elképzelni én is, valami beteg taunt fétises ember kezében.
Pover of Wild-dal kombinálva.
Board controlnál. -
Negritis #3430 4. kör innervate hogger nem rossz, de 6. körben kidobni sztem kevésbé jóvá teszi
ettől függetlenül nem rossz lap, de hacsak nem vonzódsz hozzá perverz módon nem látom értelmét ráépíteni
nagyon szituációsnak érzem, akkor persze jó ha van lent 1 nagy lénye az ellenfélnek és épp topdeckel de nem sok haszna van
-
csoszi87 #3429 Én már 2x kaptam, ráadásul aranyat.
Mind2x azonnal törtem.
Nem ismerek sok paklit, ami használná.
Ráadásul a 4 élet könnyen kiszedhetővé teszi.
Flamestrike, Swipe, Fireball, Soulfire, Pala fegyvere, stb-stb
Szerintem nem erős lap, de lehet pakliba építeni. -
b4l4g3 #3428 A Hogger jó legendarynak számít? Vagy nem annyira? -
Fene tudja de nekem egyik kedvenc hősöm a pap, tök jó dolgokat lehet vele csinálni, igaz lassan pörög fel, ezért egy horda pakli ellen nehéz vele de annyira nem válik egysíkúvá a játék vele, mint a pl. a warlockkal. -
Én nekem meg csak 650 goldom van :( De gyarapodik :) -
Axan #3425 Az kimaradt, h lighting Stormal tolod meg. -
Axan #3424 Szerintem butaság összehasonlítani az Azure Darake-el. Talnosnak annyi értelme, h letakaríts a segítségével vmit, majd miután leütik, visszaadja a lapot. Nem mindegy pl, h sámán deckbe 5manánál tolod el talnossal, és a zoot kiszeded, vagy 8nál azure drakel. oké, h ott a kobold is 1/1-el erősebb is, de az nem húzat. A lap előny nagyon fontos pedig. Sztem. -
csoszi87 #3423 Nekem is tetszik, csak érdekes az árazása. -
Negritis #3422 én csak 2k környékét halmozok fel, remélem elég lesz
bár jöhetnének az árak