Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #34348 Hát ez a baj, 10 manáért simán megnyeri neked a mecset, ha meg nem, akkor amúgy is vesztettél volna. Tehát leharcolsz egy 10 perces meccset, jól is csinálod, meg összejön minden. Ellenfél lerakja Yoggot és nagy esély van rá, hogy abból a szar pozícióból megnyerje neki a meccset.
Rendkívül szar érzés, mikor tempó mage ellen mész, akinek természetesen álom keze van és 5. körben már csak 10-13 HP-n állsz. Jó, topdeckelsz egy boardcleart. Magenek üres a keze, huh, még lehet esélyem. NEM NEM. Cabalist tome. Ami pont adott neki két birkát mert miért ne, nem csak a Craint, de még Tiriont is lebirkázza. Nem mellesleg még pofánkínál egy bablingbookból esett fireballal, mert kettő nem elég. Jó, megint szerencsém van, megjött Renó. Következő kör még 2db fireball az arcba + forstbolt meg amit csak ki tudott sajtolni a cabalist tomeból.
Oké, most már csak kifogy. Ott van még Sylvanas, azt majd jól visszahozza a N'zoth. Meg még ott van Ragnaros is Healnek, jó ez jó ez.
És akkor lerakta Yoggot és az történt, amit leírtam lentebb.
Igazából nem is lenne ezzel baj, de mégis csak olyan deckről beszélünk, ami turn 4ben majdnem megölt, majd még late gameben is tele volt potenciállal, köszönhetően a cabalist tomenak és antonidasnak.
Mikor elkezdtem HS-zni, mindig azt mondták, hogy aki magel facre dobálja a fireballokat earlygameben az nagy eséllyel veszíteni fog. De most már simán megteheti ezt is, mert miért ne?
Megmondom őszintén, értem, hogy miért szídja mindenki a sámán deckeket, de nálam a mage az sokkal előrébb való az ocsmányság listámon.