• Renegade
    amúgy az a vicc, hogy ha mondjuk kiderül, hogy csalt, semmit nem fog jelenteni.

te elmondhatod, hogy na ugye, igazam lett én meg szomorú leszek, hogy, na ő is csak viewbotok hátán tudott felkapaszkodni, remek, de kb ennyi.

aki nézi, az jó eséllyel a száj hagyom miatt nézni, meg mert ügyes (nézed xy-t? tök jól nyomja változatos deckekkel, magyaráz és vicces, stb). persze nem kizárt, hogy olyanok is vannak, akik azért kattintanak valakire, mert "sokan nézik".

Igazából amíg nincsen tétje, addig mindenki azt csinál amit akar, sajnos.

Akik meg vádaskodnak, igazán növeszthetnének tököket, járjanak utána, leplezzék le, de amíg csak redditen sírnak, hogy láttam, amit láttam, meg több nézője van, mint nekem, tehát csal, addig szánalmas ez az egész, sőt igazából ezzel magukat járatják le, mert egy olyan világban élünk, ahol aki csak vádaskodik, azt a közösség rögtön beskatulyázza, na irigy béna, vagy unatkozó konteóhívő, viszont, ha tenne valamit, akkor lenne szava és talán nem reszkíroznák a csalók a lebőgést, ha meg be merne állni egy ilyen tökös gyerekek mögé a twitch meg az yt, az már maga lenne a csoda.

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.28. 13:44:12