40521
  • sadface #34107
    13k nézőnél szerintem 3 mod előbb lövi fejbe magát. :) Igazából nézz rá a közösségi oldalaira. Szinte egyiken sincs ennyi követője. FB-n is 6-7k összevissz. Hagyjukmár.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.08.28. 15:08:08
  • cesar22
    kivéve ha van 2-3 moderátora akik folyamatosan takarítanak
  • sadface #34105
    A twitchről beszélünk... Ha nincs spam vagy rák a chaten 100% a viewbot.
  • cesar22
    ez mondjuk továbbra sem bizonyít semmit. én is nézem rendszeresen már fél éve, de még egy betűt nem írtam a chatjére
  • Renegade
    Katinka, csak azért úszik ilyen gyorsan, mert veri a férje és retteg tőle.
  • dave9004
    jelenleg mintegy 13 ezren néziuk pónit, de a chat r9k, slowmode nélkül lassabb mint egy 1000 fős streamernél :D
  • dave9004
    igen pont ilyenek miatt éri meg nekik
  • cesar22
    amúgy az nem lehet hogy, aki ugye twitch partner, annak a twitch telerakja reklámokkal az adásait, ami ugye a twitchnek is fontos hogy a reklámok minél több emberhez jussanak el. tehát simán eltudom képzelni, hogy maga a twitch dob rá valamennyit a viewcountra, hogy feljebb kerüljenek a listán a partnerek, és többen találjanak oda, de az is lehet hogy a reklámcégeknek kell valami feedback, hogy mennyi nézőhöz jutnak el a reklámjaik, ott is jól jön ha egy picit rádobnak
  • Renegade
    amúgy az a vicc, hogy ha mondjuk kiderül, hogy csalt, semmit nem fog jelenteni.

te elmondhatod, hogy na ugye, igazam lett én meg szomorú leszek, hogy, na ő is csak viewbotok hátán tudott felkapaszkodni, remek, de kb ennyi.

aki nézi, az jó eséllyel a száj hagyom miatt nézni, meg mert ügyes (nézed xy-t? tök jól nyomja változatos deckekkel, magyaráz és vicces, stb). persze nem kizárt, hogy olyanok is vannak, akik azért kattintanak valakire, mert "sokan nézik".

Igazából amíg nincsen tétje, addig mindenki azt csinál amit akar, sajnos.

Akik meg vádaskodnak, igazán növeszthetnének tököket, járjanak utána, leplezzék le, de amíg csak redditen sírnak, hogy láttam, amit láttam, meg több nézője van, mint nekem, tehát csal, addig szánalmas ez az egész, sőt igazából ezzel magukat járatják le, mert egy olyan világban élünk, ahol aki csak vádaskodik, azt a közösség rögtön beskatulyázza, na irigy béna, vagy unatkozó konteóhívő, viszont, ha tenne valamit, akkor lenne szava és talán nem reszkíroznák a csalók a lebőgést, ha meg be merne állni egy ilyen tökös gyerekek mögé a twitch meg az yt, az már maga lenne a csoda.

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.28. 13:44:12
  • dave9004
    mindig van aki bedől nekik, máskülönben nem érné meg nekik
  • dave9004
    30 nap plusz vmennyire baszták ki, de már egy ideje streamel.
  • Negritis
    ez így nem igaz
    az oldalukon akik használnak viewbot oldalakat azokat csak akkor bannolják ha van fix bizonyíték
    lásd Massan aki volt olyan ügyes hogy élőadásban rákattintott a viewbot oldalra és intézkedett
    ha csak feltételezések vannak akkor nem csinálnak vele semmit, elég ha megnézel 1-2 booby streamerről szóló yt videót ott is elmondják h a viewbotért nincs ban, villantásért van

Viszont, a YT a twitch és egyéb oldalak is elég durván rámennek arra hogy kitakarítsák a viewbotter oldalakat, ezért azoknak is csökken azért a mennyisége
  • Renegade
    pletykák vs tények, bebaszna, ha ez dilemmát okozna :)
  • dave9004
    a twitch kb 0 dolgot tesz a botosok ellen. de élj továbbra is abban a világban h ő milyen jó ember
  • Negritis
    massan is volt anno paxos twitch standon :D
  • dave9004
    vagy már megszerezted
  • sadface #34091
    Igen kiállnak és támogatják
  • Renegade
    nahát, Póni közvetíthetett a twitch standjáról, a gamescomon?

akkor most a twitch kiáll a csalók mellett és támogatja őket (tuti mind gyíkember), vagy esetleg van pár irigy ember, aki szentül hiszi, hogy csak egy csaló tűnhet sikeresnek? csak az a fránya bizonyítékot találnák már meg :)

• VladimirD
    Brühühühühü, már nincs benn az 1000 nyert meccses achi?
  • Negritis
  • Negritis
    jah igen még annyi hogy ugye viszonylag sok battlecry-t használ a renolock is, azért hogy meglegyen az azonnali "reakció" bármire
    Varian hátránya is ez, hogy "csak" kirakja a boardra, de a battlecry-t bukod olyankor ezért sem lenne jó úgy a curator sem
  • Negritis
    nem sokkal lejjebb írtam hogy trump is próbálkozott vele de 2 fő probléma:
    1. igen, nem tudsz húzni mert a kezed úgyis tele
    2. túl kevés a target neki max 1-1-2 lap : c. seer, kodo, twilight, azure,

amiben jól működhet curator az inkább a murloc pala
    vagy megnézni egy reno palával
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.08.27. 23:07:29
  • dave9004
    7 manáért már op lenne ja.
  • bazsidiver
    A curator túl op lenne ha kirakná a felhúzott kártyákat az asztalra mint Varian? Csináltam egy renocuratorlock decket, volt olyan hogy azért nem tudtam kirakni a curatort mert tele volt a kezem.
  • Madi92
    Az előbb majd be**stam a röhögéstől.
    Összeraktam egy laplopkodos controll N'zoth Priestet, ma csak azzal játszottam így R18-16 környékén. Én ennyit nem nevettem még. :DD
    Az előbb Malygos mage ellen, toughsteelel elcsórtam Ronint még a játék elején. 8 körben ki is raktam, letrédeltem, megkaptam a 3 Misselt. Ő kirakta Malyt, erre én Mind Controll Maly és nem tudta leszedni csak 2 HP-ra. :DDDDDD
  • Madi92
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Inner Rage x 2
    Blood To Ichor x 2
    Execute x 2
    Whirlwind x 2
    Battle Rage x 2
    Commanding Shout x 2
    Fiery War Axe x 2
    Slam x 2
    Wild Pyromancer x 2
    Acolyte of Pain x 2
    Charge
    Ravaging Ghoul x 2
    Shield Block x 2
    Faceless Manipulator
    Grim Patron x 2
    Arcane Giant x 2
  • Matte
    linket :D
  • dave9004
    hálistennek
  • cesar22
    brutál, most néztem meg, elsőre nyomott egy 13-as winstreaket, 14.jére egy mákos yogg miatt kapott ki, és legend 100 környékén játszik, nem rank 5-ön
  • dave9004
    Reporting for duty MrDestructoid
  • Negritis
    megint talált botter oldalt? :D
  • dave9004
    Pwny op
  • Madi92
    Én is gondoltam rá, hogy kettő sok. Majd szerintem előveszem még, mert amúgy tetszik, csak szerintem nem volt meg hozzá a lelki egyensúlyom. :D
    Én Sir Finleyt raktam bele, egy innerrage helyett.
  • cesar22
    a combo 24 damage, azért ha volt egy két patron kör előtte, vagy ha a 2 fieryvel pofánvágtad kétszer nem kéne hogy gondot okozzon ez

turn 7 patron pyro inner rage

a patronokban meg az a jó hogy a patron commanding shout pyro kombóval patronokat gyártasz, és ezzel párhuzamosan az ellenfél boardját meg leszeded

én csak azt nem értem, hogy minek bele két giant, szerintem 1 is elég, én betettem helyette egy emperort
  • Madi92
    Amúgy a szörnyű az volt benne, hogy nagyon sok olyan ellenféllel kerültem szembe, akik Yoggot is használtak és mondanom sem kell, hogy mikor nagy nehezen összehoztam egy valamire való patron boardot, akkor paff Yogg mindig hozott rá megoldást. Az a bajom vele, hogyha nem a megfelelő lapokat kapod, akkor nagyon nagy szarban vagy. Hiába van tele craddrawval, nekem nagyon nem jöttek össze vele. Pedig néztem, hogyan játszik vele Pawny, tud a srác, de szerintem hatalmas makker is egyben. :D
    A giantok meg sosem müködtek nálam, mert egyszerűen előzöleg nem tudtam annyi face dmg-et kiosztani, hogy akár a + innerrage comboval sem tudtam volna lethalt adni.
    Hozzáteszem, tegnap semmilyen deckel nem tudtam játszani, szóval lehet az is benne van.
  • cesar22
    hát igen egy átlagos go face deckhez képest tényleg extrém nehéz, ahogy pl a régi patron warrior is az volt, de ez legalább csak azoknak OP akik tudnak is játszani vele, nem úgy mint a többi
  • Madi92
    :D Én nekem nagyon nem ment vele. Tegnap azzal szenvedtem R12 környékén. R18-ig zuhantam vissza vele.
    Mondjuk életem első Warrior deckje volt, lehet nem ezzel kellett volna elkezdeni.
  • cesar22
    lessétek meg p4wnyhof patron giant otk warriorját, kibaszott OP, legend 20-ig vitte vele, de a winrate-je is brutális,

én is kipróbáltam, és tényleg elég meggyőző, mondjuk elég agyalós, könnyű elkúrni
  • Negritis
    trump gyorsan rájött h a curator - reno lock nem működik :D
  • 1Darton1
    Day9 50% fölött hozott egy purify priesttel rank 5-ön belül valamelyik nap, szóval nem olyan vészes az.