Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékról szóló topik, ahol feltételezhetően azok járnak akiket érdekel a játék komolyabban is. Ezért mikor leírod az örömödet (Azt is szoktam) vagy éppen bánatodat a játékkal kapcsolatban, abban reménykedsz, hogy majd jön és valaki jól megvigasztal azzal, hogy ő is leírja, hogy igen én is szívók ezekkel a dolgokkal, nem vagy egyedül. kb 😄
csak nem mindegy, hogy tetszőleges kurvaanyázást eresztesz meg, vagy mindig mindenről, egy bizonyos csoport tehet.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
amit írsz, az színtiszta diszkrimináció: aki máshogy akar szórakozni egy játékban mint én, az egy...tetszőleges negatív jelző
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha úgy vesszük akkor ez netdeck is, mert mindig ezek jönnek szembe...
Az előbb játszottam egy Summoningstone Yogg druiddal, na az fun volt.
netdeckerekkel?
agro playerekkel?
tempo playerekkel?
egyéb 😊
Valaki elkezdte, mások megunták, ők is elkezdték nyomi, etc etc.
Én meg világ életemben ez ellen voltam, utálok beállni a sorba a többi "birka" közé.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.22. 18:39:19
Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2016.05.22. 18:35:44
ja, különben is, te már OP játékos vagy, mert van golden herod, konklúzió, mindig nyersz, hiszen csak pár hónapja játszol, bezzeg én, még jövőre sem lesznek meg, olyan béna vagyok 😄
na de kicsit komolykodva: a kulcs az, ha alkalmazkodsz, úgy variálod a deckedet, ahogy az adott pár nap megkívánja, erre a legtöbben képtelenek (nekem sem megy btw) 😊
Nem anyázott, nem hülyézett, nem nézett sík hülyének, csak megállapított. Nincs ebben semmi. Pláne nem, ha szökőévente egyszer normálisan leírja az ember, hogy mitől kapott kétoldali akut agyfaszt.
sosem azzal van a gond, aki néha kiakad -teszem azt- vegaként a húsevőkre (lehetne itt bármilyen példa), hanem azokkal, akiknél becsípődik, hogy csak egy igaz út van és mindenki más az...(szabadon választott sértő megjegyzés). 😊
az azért mégsem várható el, hogy teszem azt te kontroll játékos vagy, ezért mindenki legyen az, azért mert csak 😊
ne legyél HS náci 😊
Ma 18 játékból, (R12-10) 11db volt warlock, sámán vagy hunter, 5db volt Druid(többnyire C'thun), 2db pedig rouge. Ebből 1-2 volt olyan, amire azt mondom, hogy érdekes matchup volt, nem az unalmas/szokásos szar.
Nem mintha tudnék tenni ellene, de valahol ki kell panaszkodom magamat.
Egy totem sámitol kaptam ki, 6.jára... borzalmas kezem volt full nagy lapok és secretek jöttek , az 5. körül a hero poweremet spawnoltam ő meg folyamatosan kompozta magát, szóval ezt a balszerencsének tudom be.
Én olyat nem játszok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utolsó lapjával kijátszotta a mestert én 26 hpn voltam, ő a második fatigue dmg kapta ekkor, én az elsőt.
Szépen mentek a varázslatok, jöttek facere is rendesen, levitte eléggé a hpmat, húzott nekem két kártyát is az egyik druid destroy spellel(+5 dmg) ekkor az utolsó varázslat előtt 8 hp-n álltam, ami egy warlock spell volt és facere 4dmg. Kövi körben fatigue szintén 4 dmg... Vicces volt, de no comment. Ráadásul kezemben volt Reno is még.
A mai napomat a totem sámán támogatta...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10