Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #33967 Hát nem tudom. Sosem utaltam olyasmire, hogy én vagy bárki aki saját deckel játszik, bármilyen szinten is kiemelkedőbb ember lenne.
Ettől függetlenül tartom, hogy a most népszerű zoo, aggro sámán, meg egy-két hunter deck, dragon warrior is ötlettelen, agyatlan deck. (Jó hunter annyira talán nem)
Csak pakolja ki az ember, ami éppen zöld, aztán vagy van board clear vagy nincs.
Na most, nekem, akinek a fun/controll play jön be, annak ez nem tetszik, hogy ha épp nincs a megfelelő kártya a mancsomban, akkor turn 5 és game over.
Egyszerűen az a lényeg vagy inkább azt mondom, hogy én úgy látom, hogy sokkal jobb partyk lehetnének, ha több ember rakna össze valamilyen hosszabb játékra tervezett decket.
PL a deckemben direkt bent van egy faceless manipulator, ami úgy elég sok szituban semmit sem csinál, de, ha bejön, akkor fun és én az ilyen playeket hiányolom a játékosoktól.
Ezért szeretnék egy fun játékmódot, (Mert értem én, hogy sokaknak az a fun, hogy zöld és kirakom) ahol van is valami nyeremény, de nem feltétlenül a győzelem a cél. Tudom, paradoxon, de attól még jó lenne. :D