Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #33965 naaa, ezen gondolkodtam egy kicsit, meg azon amit Malarki írt.
nézzük meg a másik oldalról:
Én is olyan játékos vagyok, aki szeret nyerni, 8 év egyéni versenysport után, egy kompetitív játékban nem a "pontokért" menni, az kb egyenértékű azzal, mintha meg kellene enni egy élő tyúkot: csak, ha nagyon muszáj. Tehát nyilván, az van amit te írtál, pár gyors deck, lemenni a megálmodott szintre és jól van, (nyilván nincsen harag).
Már itt súrlódás lesz ugye, mert az, aki csak játszani szeretne, az furán néz arra aki nyerni akar és fordítva.
De aztán eljön az a pillanat, hogy az egyszeri runner játékos is megnézne pár lassabb decket, majd konstatálja, hogy áááh csak 8000 dust hiányzik ahhoz, hogy 1 ütőképes paklija legyen, mondjuk azt még lecraftolja, és akkor kb itt meg is állt a történet. Tehát vissza fog menni a gyors deckekre mert elunja a lasabb deckjét is, aztán egy idő után kikopik, viszont ennek nem nagyon örülhetnek a játszani vágyó játékosok, mert utánpótlás az mindig lesz, ki a habitusa miatt, ki pedig, azért, mert nem kíván pénzt költeni a játékra.
Amúgy meg szerintem te tartozol a játékosok 5%-ába, akik saját deckkel játszanak, az "okos" controll játékos is ugyanúgy
összekattintgatta a deckjét, mint a zoo player, csak ők takarózhatnak azzal, hogy, de, az nehezebb, meg 15K dust, aztán ha rossz napja van, ugyanúgy tolja a BM-et, mint Mari néni az ablakban, itt halkan megjegyezném, hogy SZERINTEM a controlosok hajlamosak igazán a fölényeskedésre, mert: drága deck/ végre megvert egy runnert/ verték kiskorában/ okosnak hiszi magát, de nem az (nem kívánt törlendő) :)
Malarki meg onnan jutott eszembe, hogy mivel nagyon keveset játszom, így néha felhalmozódnak a küldik és van úgy, hogy nem kocsmában akarom megcsinálni, hanem rankedben, igen ám, de a 3-7k dust ami hiányzik a pakliból, az nagyon érződik sajnos, van úgy, hogy egy félkész midrange paklival, csak nem akar összejönni az a rohadt 3 win, szóval nem csodálkozom, ha valaki egy hiányos paklival inkább casualra megy le. Itt azért megjegyezném, hogy nem értek egyet azokkal akik fullos top paklival casualban játszanak, de megértem azokat, akik toppaklinak tűnő, de R10 alatt kínkeservesen működő valamivel ott bohóckodnak, mondjuk nem szimpatikus, de az ő dolguk.
Szóval lehet, csak az idegrendszerüket féltik. :)