• DasIsFuck
    És mind olyan fáradtan próbálja ugyan azt a termést learatni, hogy az valami elképesztő.

A Legends abszolút legitimálható, mert egy gazdag és minőségi univerzum az alapja, de a hex,eternal,faeria és társaik amik a büdös nagy semmiből jöttek és azon is alapszanak viszont már nem annyira, legalábbis szerintem.
    Főképp azért, mert ugyan nem kimondottan hs klónok és van bennük elég egyediség és kreativitás, de messze nem elég.
    Mindegyik annyira a hs nyomdokain próbál maradni, hogy azért nyugodt szívvel rámondom az összesre, hogy hs klón.

Ott a Faeria, kiváló alapkoncepció és valahogy így kellene egy digitális alapokon nyugvó kártyajátéknak kinézni.
    Körökre osztott stratégiai játékként amit történetesen kártákkal játszol, de persze kellően beazonosíthatóvá kell tenni egy hs játékos számára is. Egy videót láttam belőle és amennyire megfogott az alapkoncepciója azonnal, annyira lombozott le az, hogy láttam benne, hogy hol alakr ez hearthstone lenni, pedig én még csak nem is játszok vagy szereek vele játszani és mégis egy 30 perces videóból ez jött le rögtön.

Sajnos egyik próbálkozás sem mer igazán egyedi lenni, azok amik mögött pedig nincs egy nagy univerzum eleve hátrányban is vannak egy hs,legends-hez képest.