40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #33747 Bródi bácsi mondta, hogy lehet, hogy van egy titkos priest deck, amit még senki nem ismer, senki nem találta meg és nagyon erős. Ezt elnevezték unikornis priestnek (hisz unikornist se talált még senki) és az összes nagyobb streamer jópár napot azzal töltött, hogy kereste az unikornist. :) Ennek hatására pedig amolyan HS mémmé nőtte ki magát a Bródi Unikornis Priest Deckje.
-
csoszi87 #33746 A Yu Gi Oh egyik részében játszottak hasonló játékot mint a Faeria. -
Ez az unikornis stratégia amúgy mi ,vagy honnan ered? -
Pio #33744 Úgy néz ki ma két zseniális videót is kaptunk... :)
-
Pio #33743 Hát ez zseniális. :D
-
Ismerem, de mint kártya játék annyira tetszik.
Ötletnek érdekes, de én sokkal többet látok a faeria alapkoncepciójában, csak az nem tetszik ahogy ott megvalósították. -
Pio #33741 If Blizzard had a gun with two bullets in a room with Hitler, Bin Laden, and the Priest class, they'd shoot Priest twice. And draw a card. -
Pio #33740 Itt ragadnám meg az alkalmat arra, hogy ismét javasoljam kipróbálásra a Chronicle: RuneScape Legends nevű online gyűjtögetős kártyát.
ITT írtam róla pár mondatot. Azon nagyon kevés ilyen játék egyike, ami mert nem HS-t kopipésztelni. -
És mind olyan fáradtan próbálja ugyan azt a termést learatni, hogy az valami elképesztő.
A Legends abszolút legitimálható, mert egy gazdag és minőségi univerzum az alapja, de a hex,eternal,faeria és társaik amik a büdös nagy semmiből jöttek és azon is alapszanak viszont már nem annyira, legalábbis szerintem.
Főképp azért, mert ugyan nem kimondottan hs klónok és van bennük elég egyediség és kreativitás, de messze nem elég.
Mindegyik annyira a hs nyomdokain próbál maradni, hogy azért nyugodt szívvel rámondom az összesre, hogy hs klón.
Ott a Faeria, kiváló alapkoncepció és valahogy így kellene egy digitális alapokon nyugvó kártyajátéknak kinézni.
Körökre osztott stratégiai játékként amit történetesen kártákkal játszol, de persze kellően beazonosíthatóvá kell tenni egy hs játékos számára is. Egy videót láttam belőle és amennyire megfogott az alapkoncepciója azonnal, annyira lombozott le az, hogy láttam benne, hogy hol alakr ez hearthstone lenni, pedig én még csak nem is játszok vagy szereek vele játszani és mégis egy 30 perces videóból ez jött le rögtön.
Sajnos egyik próbálkozás sem mer igazán egyedi lenni, azok amik mögött pedig nincs egy nagy univerzum eleve hátrányban is vannak egy hs,legends-hez képest. -
Am hs óta hány onlány tcg próbálkozik a piacon? Lassan már több lesz mint kártya :D -
Zozo0122 #33737 Gyere Legendsezni, nyílt béta és eléggé adja. Meg az Eternal is jó...úgyhogy bajban vagyok.
Egyébként jó eséllyel úgy fogok dönteni, hogy marad a HS és ha abban bekattanok, akkor a Legends, ami sokkal taktikusabb és hozzám sokkal közelebb áll annak a loreja. Hosszú távon elképzelhető végleges váltás is. Fogok is csinálni ismertető videót minden eleméről és ugyanígy az Eternalról is, hogy meg tudjátok nézni. (Úgy, ahogy Belező csinált pl. a Hexről anno) AZ Eternalban vannak egyébként a legkreatívabb lapok és a legjobb mechanikák, imádom pl. azt, ahogy a hősök fegyvereit kezelik, majd megmutatom, de röviden annyi, hogy le tudják sebezni rólad az egységek. (De van olyan, ami sikeres ölés esetén nem sebződik, meg ami azonnal visszakerül a kezedbe és hasonlók)
-
csoszi87 #33736 Token Pirest incoming!
Inkább megyek vissza Faeria-t játszani. :-D
Ám ha valakit komolyan érdekel az a játék, tudok 2 meghívót küldeni.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2016.08.07. 22:14:31 -
Zozo0122 #33735 Na? :D -
csoszi87 #33734 Úgy látom a hangultaról megjöttek a pirest lapok.
Rájuk pillantok.
...
Well Played Blizzard!
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2016.08.07. 21:57:34 -
A priest seggbe lett baszva, ennyi! -
Zozo0122 #33732 A demonfuse egy időben egész jó lap volt. -
A warlock rég lekörözte már a papot, legalább van earlyje basszus. Wotog után nemzetközi gondoltam h a power word hentai után még kapunk egy concedet is.
Disenchant priest lesz a legjobb priest pakli lassan. -
Egyik sem az a szint, mint a purify, ráadásul a horror még használható is a sok sámán és zoo miatt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.07. 17:55:16 -
Negritis #33729 shadow word horror, demonfuse :D -
a purify a legszarabb lap nagyon régóta :D
druid: mark of yshaarj, róg: shiv :D warri: slam, commanding shout, battle rage :D hunti: flare :D
priestnek 0 mana a bmi silence. Erre két manát fizet a laphúzásért, plusz önszopatás.
Bocsi Negritis, de ez az egyik, hanem a valaha volt legszarabb spell amit csináltak. Ráadásul ezért vki pénzt kap. Kiv vok a jelenlegi metapaklik közül, de akár a tier 4 ellen is tesztelték-e egyáltalán.
botrány -
Már volt, pure value :D -
Pio #33726 Az a baj a self silence-el, hogy nincs annyi debuff és nincsenek annyira OP negatív hatású lapok, ami miatt megérné. Talán ha a poli/hex is lesilence-elhető lenne... de még akkor is túl situational lenne.
Nem tudom volt-e már, de:
1. turn4 eerie statue
2. turn5 purify
3. 4 mana 7/7 +2 overload awesomeness! :) -
Hát az olyan jó lesz, mint eddig volt :) -
Negritis #33724 nem mondom hogy jó lap, de wildon össze fogok rakni egy silent priestet megnézni h milyen -
Mindenre lehet építeni csak a végeredmény változó. A végén még kitalálod ,hogy igazából jó lap :D -
Negritis #33722 mondjuk a runic egg is csak arra jó h nerfeli a curatort :D -
Negritis #33721 arra nem tudsz építeni, erre meg majdnem de wild-n ez sztem életképesebb lesz mert ott van wailing soul -
Hát de az legalább csinál valamit, ez meg önmagában semmit, még ki sem tudod játszani, kell hozzá valami az asztalon.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.07. 14:18:21 -
Negritis #33719 pedig sztem az arcanosmith szarabb -
Hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de én 2 napja a purify lapon röhögök. -
Á kész
Turn One : Coin + Doomsayer
Turn Two : Doomsayer
Turn Three :Resurrect into Doomsayer
Turn Four : Resurect into Doomsayer
Turn Five : Onyx Bishop into Doomsayer
We finally manage to get to late game, easy win ! -
A dragon pala meg létező dolog, én legalábbis azt játszom :)
De kétségtelen tény, hogy az új templar kislány sokat fog dobni rajta. -