Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel jó móka 😊
Szerintetek mivel erdemes ladderelni standardban / wildben mostanaban ? Kifogytam az otletbol
Mephike
Tidesoftime a streamelést hamar abbahagyta, amikor megtudta a chatről, hogy a twitter fiókját feltörték...

dave9004
Nem amiatt, hanem hogy rögtön netdeckelték amiről vki leírta h jó hónap elején mikor ugyanmindegy még a rang.
Az ember aki streamet napi szinten nézi elvárná h a népszerűek sajáttal kezdenek.
De ja újítgatnak mostanában. Plusz próbálgatják a dreamhackes sikerpaklikat
Elment a kedvem ettol a Nzoth rugotol .. 2-6 aranyom van pedig olyan jol indult ... 12 rol 14 standardban .. Lehet hogy csak egy rossz széria pedig annyira biztam benne hogy ladder kepes akar lvl 1 ig
hmmm, nem te puffogtál múltkor, hogy egy kicsit le vannak fagyva a top streamerek, és egy ideig nem ment nekik az egyedi deck?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
Nekem még mindig mindegy mi jön rankeden. Ott elfogadom mint már írtam többször
amúgy fellélegezhetsz, egyre több vicces deck kerül elő a top streamerektől, amik nem ND-k 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha valaki nyitott véletlen WoToG-ból Y'Shaarj, Rage Unbound-ot, érdemes brawlban kipróbálni Innervate mellett. Egyedül mage ellen célszerű azonnal concede-elni, mert úgy is Ice Block + Fireball, azt meg nem lehet megverni ezzel, viszont a többit hozza, sokszor 1 kör alatt. (Mech paklik megverhetik, ha nem jön elég innervate időben.)

Volt valaki, aki Murloc Tinyfin-t játszott, meg Mortal Coilt. Kirakta Tinyfin-t, aztán lelőtte Coillal. Szürreális volt.
mondjuk itt azért tegyük hozzá, h amikor lett egy olyan telefonom, amin már tudtam játszani, kb iq/2, bezavartak az utasok, a beszűrődő

zaj, kb minden o0
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.12. 17:35:54

😄DD

de nem?

nekem az tetszett h a kieg után mikor mentem a hunterrel, és lövésük nem volt mire jó a freezing trap 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem olvasták el a guide-ot!

dave9004
hogyne... de milyen sokan. és aztán azoktól kikapni random miatt... kettéharapnám a telefont néha 😄
amúgy feltűnt nektek, h a Tuskart, a játékosok nagyobbik része képtelen normálisan lerakni, ha már van lent egy lény? o0

gz
akkor lassan jöhet az nzoth deck

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

természetesen gratula, de amúgy most sokan utálunk 😊

Uuuu, srácok. Első Brawl meccsem: Priestel Mind Blast + Darshire 5. körben vége volt a Stindusk + Powerover Warlocknak. De nem is ez a lényeg, hanem a pack egy sylvanast rejtett. <#szeret> Crain mellett ez volt az egyik Legendary ami nagyon kellett volna.
A midrange sámán alacsonyabb szinten (R10 alatt) nagyon erösnek tünik. 3 meccset játszottam az elején face hunterrel, majd váltottam sámánra. R23 nulla csillagról indultam, jelenleg R15**-nél járok. Ha az elsö 3 hunter meccset és wint nem számolom, akkor jelenleg a sámánnal 13-2 az arányom win tekintetében. A legutolsó meccs pont egy hunter ellen volt, folyamatosan irtottuk egymás minionjait, a végén volt lent 7 minionom, de ebböl 5 totem volt és csak egy 1/1-es totem. 😊 7/7, 3/2, 1/1, a többi meg 0-ás totem. Levitt 2 HP-ra, neki volt 16 HP-ja. Mana Tide Totemmel felhúztam egy Rockbitert, majd jött egy Doomhammer. Sajnáltam szegényt, mert elég jól játszott, de a Rockbiterrel sajna lethalom lett. Remélem, a jó sorozat megmarad, ha nem akarom a bónusz streaket bukni, akkor a hunteres napihoz váltanom kell wild-re. xD

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ja ezt nem tudtam. De így akkor érthető 😊
az a max amíg kapod a tíz aranyakat.

30 win miért jó?
ezt a 30 w farmolást sem fogom megérteni 😞

egyszer volt, hogy elértem rankeden (R5-ért mentem), úgy elszégyeltem magamat, hogy ki is léptem
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.12. 13:56:25

dave9004
persze h lassú. minden lassú ami nem t5-re öl meg. innervate-tel még van esély ha nem öli meg magát rögtön.
am egy farmzóna a brawl. mindenki a hunterrel farmolja a 30w-t
nem túl lassú?

Unatkoztam, összeraktam egy Thunreno decket, mókás kis pakli lett, R15-13 környékén még lehet vele aratni, így tíz játék után azt mondom.

A Brann-Twin páros a kedvencem 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.05.12. 12:40:01

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

power word glory/mindblast, kifejezetten jo, a mechwarperrel feltoltott board ellen

warival az upgrade + vmi
vagy az armorshmit + ww/inner rage/az új 1sebzés 2/2 ooze amik erősek
a ww talán a legerősebb

igazából elég sokan kísérletezgetnek így ki lehet fogni dolgokat, de itt is kb beállt egy "meta"

én amivel tegnap pl warlocokot csináltam az sourfire - fist of jaraxus volt

ami még érdekes lehet az az új 1/5 3 manás lock lap + voidwalker

Én warriorral csináltam meg: Fiery Waraxe + Heroic Strike
jah igen, a frostbolt - icelance is nyer kb turn5-6ra

van a mechwarper + gorillabot - minden más classal
és a mechwarper + metaltooth leaper - hunterrel

ezt a 2t-t nehéz fogni, nem kicsit

az iceblock - fireball is brutál amúgy, de azt a gorillabotos fogja

vagy az innervate - loatheb

dave9004
Idol plusz yogg saron. Akinek van yoggja, írjon és mehet a brawl barátok közt.
ice block - fireball. ízipízi.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Mephike
Mana Wyrm+Arcane missile. Elsőre meglett, "nagyon" izgalmas meccs volt

hát ez elég agyatlan volt, végül sokadikra egy mind blast/flash heallel meglett

mi van most?

retard ez a brawl 😄

ötletes:

majd megy Renegade helyettem is 😄

Mephike
Pedig ha jöttél volna meghívtalak volna egy italra, de hát ezt elbuktad 😊

havernak legénybúcsúja lesz úgyhogy nekem ez offos
egyébként érdekelne

Mephike
Na, most hogy okosabbak lettünk gerincnövesztés területén (mennyi sok ember örülne ennek a hírnek), itt van egy kis program ajánló. Még az is lehet, hogy elmegyek benevezek bár végig ottmaradni nem lesz lehetőségem, de ha droppolok, még akkor is mókáztam egy jót.

dave9004
Oké, bár remélem nem olyan lesz mint a tied.
Jól van. Majd, ha növesztettél gerincet, akkor talán beszélünk.
dave9004
Csak azzal h rám mondod h kontrollsznob, azzal meg nem tudok mit kezdeni mert nem rám igaz. Érted?
dave9004
Sry de copyzd már be ahol leírom h hazudsz.
Akkor ezt vehetem úgy, hogy elnézést kértél, amiért azt mondtad, hogy hazudtam, pedig valójában te hazudtál?

Egyébként azt mondtam, hogy a zoo nem face pakli. FACE és AGGRO az nem ugyanazt jelenti. De felőlem hívhatod aggro paklinak a Zoo-t. Ettől nem fogsz jobban érteni hozzá, ha még nem játszottál vele. Egyébként meg erősen attól függ, hogy hogy techeled. Annyi igaz rá, hogy ezzel nem nagyon jössz vissza a boardra, ha buktad. Ezért is használnak Leeroy-t, meg Soul Fire-eket egyesek. De szerintem konzisztensebb a pakli nélkülük.(Meg nem dobok ki 1600 dustot erre.)
dave9004
Az új zoo talán a legaggresszívebb az eddigi összes közül. Ebben sztem egyetértünk.
Ha még mindig nem nevezzük aggronak, akkor mégis hova tesszük ezt a mostanit?
kezdtek elbeszélni egymás mellett, icy arra utal a szokottnál hmmm vérmesebb stílusban, hogy zooval is máshogy kell játszani R5 fölött, meg alatt. vedd úgy, hogy csak ezt írta: "Az a baj, hogy a zoo nem face pakli. Ellenben több pro player szerint nem könnyű tökéletesen játszani. De, ahogy mondtam, ez a "fun" rankokon, ahol játszol, kevéssé fog kijönni, mert ott nyers erőből hozza a meccseket. Ezért is beszélünk el szerintem sokszor egymás mellett."