Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Malarki #33431 Részemről:
A druid lap 4 manáért nem csinál semmit. Értem hogy beastdruidba jó lenne, de a beastdruid inkább tempo vagy midrange típusú lenne ha lenne, abba meg ez a lap nem fér bele.
A hunter lapot nem igazán értem. Hol legyen beastem a boardon vagy a kezemben vagy hol? És ha több beastem is van akkor melyiket veszi figyelembe?
Mage lap, szerintem ugorjunk, ez max a yogg pakliba lenne jó, de ott se igazán, 4 manáért 2/2, meh.
Paladin, na ez érdekes, valami lassabb paladin deckbe jó lehetne, taunt is, előkészíti a consecet, csak ugye ha te vagy előnyben a boardon inkább hátrány mint előny.
Priest: 10 mana, 0/2? oké hogy god modot ad, de aggro ellen hol érne valamit nem tudod kirakni mert drága, de egyébként is a legtöbb kasztnak van legalább kettőt sebző aoeje amivel leszedik.
Rugo lap, ez határozottan tetszik, bár 5 manaáért 3/2, meh. Csak az a baj hogy nem látom hova férne be, a csodarugóba felesleges, az nzoth-ba nem kell.
Shaman lap, jó. kicsit OP is.
Warlock, ez a lap 4 mana és nem csinál semmit.
Warrior, omg, lul, kappa, mi ez a lap? :D Simán OP, az aggrot most is kezelni tudja a wari, a control meccsek meg autowin ezzel a lappal. Priest vagy mirror meccsen simán megvan a 30 armor onnantól csak fel kell húzni, a freezmagek sírva kuporognának a sarokban. Nekem még a kató warriorral is összejön néha 30+ armor.
Szóval én azt mondanám hogy a shaman lapot nevezd, vagy esetleg ha a rugó lap 4 mana lenne az is mehetne.