Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Ti mit szólnátok egy olyan mechanikához ami alapvetően az ellenfeled körében akarna működni?
Jót tenne a hs-nek vagy működne egyáltalán?
Nyilván ilyen inspire szinten gondolom én is.
Példa: 7 mana random statt(nem ez a lényeg!) Az ellenfeled körének kezdetén{még mielőtt húz egy lapot}megnézed a paklijának a legfelső 4 lapját{discover megvalósítási módszerbe képzeljétek el},ebből legfeljebb két lapot summonolhats{ha van rá manád} a másik kettőt pedig kézbekapja az ellenfeled{ez kb neutrál, de priestbe ez lehetne akár laplopás,warlock discardohatna..stb,stb nem ez a lényeg, hanem a miként}
Egy aranyosabb módszer:
8 mana 5/2-es agybogár{név} insect{tribe} Battlecry:Deal 3+X dmg random szétosztva{x=amennyi lap a kezedben van}. Amikor egy ellenséges karakter támad és ez a lap a kezedben van discover:Secret{pakliból} és summonold{Ingyen}Ha ezt megtetted a lap a summonolt secretnek a manaköltségének a felével kevesebbe kerül{egy körben csak egyszer használható}
Szóval nem tudom az ilyen mennyire működhetne, de szerintem kicsit érdekesebb mechanikák felé is nyithatna a fejlesztői sarok a kapsz random classból random lapokat spellek és a random minion 2-3-al kevesebbe és hason szerű hülyeségektől:D
Ti mit gondoltok erről?